NaslovnicaVijestiNapravio je samo 10 nastupa za Chelsea ove sezone, ali on će...

Napravio je samo 10 nastupa za Chelsea ove sezone, ali on će biti od vitalnog značaja za osvajanje naslova Premier lige

Napravio je samo 10 nastupa za Chelsea ove sezone, ali on će biti od vitalnog značaja za osvajanje naslova Premier lige. John Terry je najavio da će napustiti Chelsea na ljeto nakon gotovo 20 godina odanosti. Kada je vidio da je njegovo vrijeme ograničeno pod vodstvom Antonio Contea ove sezone, on je odlučio najaviti da odlazi.

Od dolaska Talijana prošlog ljeta, veteran Plavaca je napravio samo 10 nastupa ove sezone – sa samo pola njih koji dolaze u Premier ligi.

Nije tajna da karijera engleskog braniča na Stamfrod Bridgeu dolazi kraju, samo što je pitanje kada će 36-godišnjak da obuče svoj dres po posljednji put.

Najava je bila u ponedjeljak poslijepodne, a navijači su u strahu već neko vrijeme od ovog dešavanja, ali moralo se desiti jednog dana. Sada su na Sky Sportsu pitali Gary Nevillea i Jamie Carraghera o Terryjevoj objavi.

[su_euro_soccer_bonus]

“Vijest o odlasku Terryija je došla u nevjerojatno čudno vrijeme, ne kužim to uopće”, rekao je u ponedjeljak navečer Gary Neville za Sky Sports.

“Nisam siguran kome to odgovara, možda John Terryju malo, ali nisam siguran ni u to.”

“Možda je potpisao predugovor s nekim i ne može više da šuti ili nešto slično.”

Dok Carragher dodaje: “Vrijeme se čini pomalo čudnim i na poleđini jučerašnje utakmice i rezultata.”

Međutim, unatoč Terryjevoj najavi, Neville vjeruje da on još uvijek može imati vrlo važnu ulogu u završnim tjednima sezone, nakon njihovog poraza od 2-0 kod Manchester Uniteda u nedelju.

Neville: Conte će još uvijek trebati Terryja

Bivši branič Uniteda smatra da bi Terry mogao pružiti vitalno iskustvo u momčadi Chelseaja, jer oni žele da se vrate na pobjedničke staze i ne dopuste Tottenhamu da ih stigne.

“Nisu sačuvali mrežu već nekoliko utakmica sada i mislim da bi Terry mogao biti vrlo koristan za njih”, rekao je Neville.

[su_bet365_200_bonus_mali]

“Ako je potreban neko s iskustvom u ovom posljednjem mjesecu da bi ih odveo do titule, on bi mogao biti čovjek kojeg će Conte morati pozvati u momčad.”

Također pročitajte: Real Madrid v Bayern Munich: Hoće li mađarski sudac i ovog puta biti sretan za Bavarce

“On ima iskustvo, prilagodljivost, robusnost i žilavost koja će odvesti njegove suigrače do tog trofeja. On može biti Chelseajeav najvažniji igrač u sljedećih nekoliko tjedana.”

Terry je napravio 713 nastupa za klub od njegovog debija 1998. godine, osvojivši Premier ligu četiri puta, a 36-godišnjak će očajnički željeti da mu ove sezone bude peta titula prije nego što napusti Chelsea na kraju sezone.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!