NaslovnicaVijestiNAPRAVIO VELIKU GREŠKU: Evo što je Gareth Bale uradio prvog dana kada...

NAPRAVIO VELIKU GREŠKU: Evo što je Gareth Bale uradio prvog dana kada je Zinedine Zidane imenovan trenerom!

Jučer je u Real Madridu održana izvanredna press konferencija na kojoj je trener tima Zinedine Zidane potvrdio kako napušta klub, uprkos tome što je nekoliko dana ranije postao prvi trener u povijesti koji je osvojio tri uzastopne Lige prvaka.

Bale u lošim odnosima sa Zidaneom

Svi igrači Real Madrida ostali su razočarani ovom odlukom Francuza, te su se od njega oprostili i zahvalili mu na svemu putem društvenih medija.

Zapravo, svi osim jednog. U pitanju je protagonist subotnjeg finala protiv Liverpoola, Gareth Bale, koji je postigao dva gola, unatoč tome što je susret započeo sa klupe. Bale iza sebe ima još jednu pomalo razočaravajuću sezonu, u kojoj mu glavni problem nisu predstavljale povrede kao što je to bio slučaj ranijih sezona, već taktičke odluke Zinedinea Zidanea, koji ga je u najvažnijim utakmicama u sezoni odlučio ostavljati na klupi.

Da ima loš odnos sa legendarnim 45-godišnjakom, Velšanin je priznao nakon utakmice u subotu, kada je rekao: “Očito je da sam vrlo razočaran jer nisam započeo utakmicu. Osjećao sam kako ju zaslužujem početi od prve minute, ali trener donosi te odluke i ne može se tu ništa učiniti. Ovo je timska igra, ali, kao što sam rekao, vrlo sam razočaran što nisam igrao od početka. Trebam igrati iz tjedna u tjedan, a to se, zbog jednog ili drugog razloga, nije događalo ove sezone. Imao sam povredu na početku sezone u trajanju od pet tjedana, i od tada sam zdrav i spreman. Morat ću sjesti i razgovarati sa svojim agentom ovog ljeta i vidjeti što dalje.”

Zatim je na pitanje novinara da li mu je Zidane rekao nešto nakon utakmice kratko odgovorio “Ne”.

Iako je vrlo teško za povjerovati, neki navijači Real Madrida smatraju kako odnos između Balea i Zidanea nije dobar još od prvog dana kada je Francuz preuzeo funkciju trenera. Naime, društvenim medijima kruži zanimljiv video iz svlačionice Real Madrida, kada se Zidane rukovao sa svim igračima nakon što je i službeno imenovan njihovim trenerom.

I dok su svi igrači ustali prilikom rukovanja, Bale je to uradio sjedeći, nakon čega je shvatio svoju grešku i ustao. Mnogi smatraju kako je već tada ostavio vrlo loš prvi dojam na novog trenera, što je utjecalo na njihov odnos.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!