NaslovnicaVijestiNAPUŠTA CHELSEA: Španjolski velikan zainteresovan za dovođenje Michyja Batshuayija!

NAPUŠTA CHELSEA: Španjolski velikan zainteresovan za dovođenje Michyja Batshuayija!

Prema pisanju španjolskih medija, za dovođenje napadača Chelseaja Michyja Matshuayija, čija budućnost na Stamford Bridgeu nije sigurna, zainteresovana je Sevilla.

Sevilla želi Batshuayija

Unatoč i više nego dobrom učinku sa 19 golova u 53 nastupa u dresu ‘Plavaca’, u londonskom klubu više ne računaju na njegove usluge, a to su pokazali dovođenjem Oliviera Girouda početkom godine.

[su_xbet_ruscro]

24-godišnjak je u zimskom prelaznom roku napustio klub i otišao na posudbu u Borussiju Dortmund do kraja sezone, gdje je u 14 nastupa postigao devet golova i podijelio jednu asistenciju, a trenutno je sa ostatkom belgijske reprezentacije u Rusiji na Svjetskom prvenstvu. Još uvijek nije poznato što će se s njim dogoditi i gdje će igrati naredne sezone, s obzirom da bi trenutni trener Antonio Conte mogao napustiti klub. Međutim, ukoliko belgijski napadač odluči otići, za njega je zainteresovan veliki broj klubova. Jedan od njih je Sevilla, čiji sportski direktor Joaquin Caparros je nedavno dao zanimljivu izjavu o novim pojačanjima.

[su_bingo]

On je rekao: “Neki igrači su izvan našeg dosega. Istina je da bi dovođenje nekih moglo biti ekonomski nemoguće, ali mogu se pronaći drugi načini da se dovedu takvi igrači. Ipak, još uvijek je sve otvoreno.”

Prije odlaska u Rusiju sredinom prošlog mjeseca, Batshuayi je izjavio kako će razmišljati o svojoj budućnosti tek kada se završe obaveze sa reprezentacijom: “Igranje u Borussiji Dortmund je bilo sjajno iskustvo za mene. Dočekali su me lijepo, bio sam u dobrom okruženju i to se moglo vidjeti na terenu. Dugo vremena je prošlo otkako sam igrao tako često. Ne mogu se sjetiti da sam dobio priliku da igram u dvije uzastopne utakmice za Chelsea. Sada sam fokusiran na Svjetsko prvenstvo i ne želim razmišljati što će se nakon toga dogoditi.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!