NaslovnicaVijestiNapušta Lazio: Poznata sljedeća destinacija Stefana de Vrija!

Napušta Lazio: Poznata sljedeća destinacija Stefana de Vrija!

Prema pisanju talijanskih medija, Inter je u završnoj fazi pregovora sa Lazijom, te bi uskoro trebao postići dogovor u vezi transfera defanzivca Stefana de Vrija.

De Vrij odlazi u Inter

Kako piše Gazzetta dello Sport, Stefan de Vrij i Nerazzurri su postigli dogovor, te je samo preostalo da se klubovi dogovore.

Ukoliko sve prođe prema očekivanjima, talijanski velikan će sljedećeg ljeta dobiti vrhunsko pojačanje u obrani, i to vjerovatno besplatno, s obzirom da nizozemskom reprezentativcu ugovor ističe na kraju ove sezone, a već je i priznao kako sigurno odlazi na ljeto.

On je u sredinom prošlog mjeseca rekao: “Ovo je bio vrlo težak period pun špekulacija o mojoj budućnosti, koje su došle do točke koju nitko nije želio. Nažalost, zbog raznih razloga nismo uspjeli postići zadovoljavajući dogovor za obje strane. Shvatam razočaranost navijača Lazija i boli me što odlazim na ovaj način.”

“Iako sam jako sretan i osjećam se kao kod kuće, ponekad moramo izaći iz naše komfort zone kako bismo postigli željene ciljeve. Zauvijek ću biti zahvalan Laziju i navijačima što su uvijek bili tu za mene, što su mi vjerovali i pružili priliku. Uvijek sam pokušavao davati sve od sebe i radit ću to do samog kraja. Hvala vam, Stefan.”

[su_no1forfootball]

26-godišnjak je u Lazio stigao iz Feyenoorda 2014. godine za sedam miliona eura, i od tada je odigrao ukupno 105 utakmica u svim takmičenjima u dresu nekadašnjeg prvaka Italije.

Klub sa Guiseppe Meazze je također i u potrazi za lijevim bekom za sljedeću sezonu, a jedna od opcija je zvijezda Zenita Domenico Criscito, kao i lijevi bek velikog rivala Juventusa Kwadwo Asamoah. Reprezentativac Gane bi navodno uskoro trebao potpisati novi ugovor sa ‘Starom daom’, ali čelnici Intera su mu spremni ponuditi sigurno mjesto u početnih jedanaest, što bi ga možda natjeralo da promijeni odluku, kao i činjenica da će Inter najvjerovatnije igrati u Ligi prvaka sljedeće sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!