NaslovnicaVijestiKlopp: Naša obaveza je da igramo dobro kada obučemo dres Liverpoola

Klopp: Naša obaveza je da igramo dobro kada obučemo dres Liverpoola

Trener nogometaša Liverpoola Jürgen Klopp rekao je da njegova momčad još nema razloga za slavlje, iako je poslije nedjeljne pobjede protiv Watforda (6:1), preuzela prvo mjesto na tabeli Premiershipa.

jurgenkloppcrystalpalacevliverpoolpremierbuv7rtnnrxix

Dvostruki strijelac na “Anfiledu ” bio je Sadio Mane, a golove su postigli još Filipe Coutinho, Roberto Firmino, Emre Can i Georginio Wijnaldum.

“Kada rezultat odaje dojam da je bilo lako, znači da mu je prethodio naporan rad. Rezultat je divan, a igra je bila sjajna. Ali, Chelsea nije loš, Manchester City protiv Barcelone nije bilo loš. Tu su Arsenal i Tottenham. Moramo igrati dobro. Trenutno nemamo što slavimo, naša je obveza da igramo dobro kada obučemo dres Liverpoola. Do sada je sve bilo dobro.”, rekao je Klopp za BBC.

Liverpool je prvi sa 26 bodova, a slijede ga Chelsea sa 25 i Manchester City i Arsenal sa po 21 bodom. U prvenstvima slijedi dvotjedna pauza zbog obaveza reprezentacija u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. godine.

“Dobri rezultati i dobre igre pomažu samopouzdanju. Poslat ćemo igrače diljem svijeta i nadam se da će se vratiti zdravi za veliki izazov protiv Southamptona.”, dodao je Klopp.

Njemački trener je za Sky Sports rekao da je u određenim trenucima uživao u igri, a da je u nekim momentima bilo teško.

“Igrali smo sjajno 84 minuta, ali posljednjih šest minuta nisu bili lijepi, ne zato što smo primili gol, već zato što smo prestali da se trudimo raditi prave stvari. Mislim da nije potrebno opisivati koliko je bio dobar Coutinho, mogli ste vidjeti, a blizu je bio i Firmino. Mane je odigrao dobro, kao i Can. Nije lako izabrati tim. Wijnaldum je u dobroj formi, Daniel Sturridge je uvijek blizu ekipe, Alberto Moreno je u dobroj formi, kao i Simon Mingolet.”, rekao je Klopp.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!