NaslovnicaVijestiNASMIJAO CIJELU MOMČAD BRAZILA: Evo što je Richarlison rekao Neymaru za ručkom!

NASMIJAO CIJELU MOMČAD BRAZILA: Evo što je Richarlison rekao Neymaru za ručkom!

Nasmijao cijelu momčad Brazila. Evo što je Richarlison rekao Neymaru za ručkom! Ranije u rujnu ove godine, Richarlison je odigrao svoj prvi nastup za reprezentaciju Brazila. 21-godišnji Evertonov krilni igrač je ušao sa klupe u finalnih 15 minuta prijateljske utakmice protiv SAD-a.

NASMIJAO CIJELU MOMČAD

Četiri dana kasnije dobio je priliku da igra kao broj devet i Richarlison je postigao nevjerojatan gol u pobjedi od 5-0 nad El Salvadorom.

“Richarlison ne gleda na stranu, on gleda naprijed”, rekao je menadžer Brazila Tite.

“On nudi drugačiju značajku u kombinaciji. Svojim pokretom uvijek ima loptu u svemiru. Ova je osobina za njega izvanredna.”

[su_bet365_100bonus]

Richarlison je po prvi put igrao uz svog idola, Neymara.

Bivši krilni igrač Watforda je otkrio što je rekao zvijezdi PSG-a što je cijelu momčad nasmijalo.

“Neymar je idol mog djetinstva”, rekao je Richarlisona za The Guardian.

“Uvijek sam pokušavao igrati kao on i također sam imitirao neke od njegovih frizura.”

[su_bet365_koeficijenti]

“Imao sam žutu krijestu kada sam imao 13, 14. Nisam baš uspio preslikati njegovu frizuru jer nisam imao prave proizvode za kosu. Stajala bi pet minuta i onda se spustila dolje.”

“Sjetio sam se za vrijeme ručka i rekao sam mu to…nasmijao sam cijelu momčad, mislili su da je to smiješno izabavno.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!