NaslovnicaVijestiNavijač izbačen sa stadiona, a onda se dosjetio nečega nevjerovatnog!

Navijač izbačen sa stadiona, a onda se dosjetio nečega nevjerovatnog!

Da privrženost klubu ne poznaje granice, pokazao je jedan navijač izbačen sa stadiona, koji se potom dosjetio nevjerovatne ideje kako da gleda utakmicu voljenog kluba!

Navijači prelaze ogromne razdaljine kako bi gledali svoj voljeni tim, raskidaju veze, organiziraju svoj život prema rasporedu utakmicu njihovog kluba, i to sve trošeći posljednje novce.

Naravno, svi plaćaju kako bi gledali utakmicu unutar stadiona, a ne izvan njega, ali to nije važilo za ovog navijača iz Turske, koji je učinio nešto što dosad nismo viđali na nogometnim stadionima, ili van njih, kako god hoćete.

[su_no1forfootball]

Navijač kluba iz turske druge lige, Denizlispora, dobio je jednogodišnju zabranu prisustvovanja utakmicama, te je za utakmicu njegovog kluba protiv Gaziantepspora iznajmio – kran!

On je odatle posmatrao susret svog kluba, koji je ubjedljivo slavio na tom susretu, rezultatom 5:0, i moglo bi se reći da je bio taličan, iako se mora spomenuti da su igrali protiv ubjedljivo najgoreg tima u ligi.

>> Transfer glasine: Rivali iz Manchestera u borbi za reprezentativca Italije, Arsenal kupuje igrača Juventusa, Barca dovodi veznjaka Betisa

>> ZVANIČNO POTVRĐENO: Za tragediju Chapecoensea je odgovorno…

Denizlispor inače igra na stadionu kapaciteta 15.427 mjesta, a premda je ovaj dovitljivi navijač bio spriječen da zauzme svoje mjesto na tribinama, to ga nije spriječilo da posmatra utakmicu.

Ovaj vjerni navijač pružao je podršku svom klubu sa sve šalom i zastavom okačenom na dizalicu, potrudivši se da postane pravi hit na društvenim mrežama. Mora mu se skinuti kapa za originalnost, nema šta..

Sa krana je imao bolji pregled vjerovatno od svih gledalaca na tribinama, a nije poznato koliko novca ga je koštala ova egzibicija, mada, ukoliko bude želio da čitavu godinu gleda utakmice s ove pozicije, sigurno će ga mnogo koštati.

Denizlispor je ovom pobjedom osvojio važne bodove spasa u borbi za opstanak, i sada je tri boda iznad zone ispadanja, jedno kolo prije kraja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!