NaslovnicaVijestiStatua Ronalda postavljena u Saudijskoj Arabiji, ali su je fanovi ismijali zbog...

Statua Ronalda postavljena u Saudijskoj Arabiji, ali su je fanovi ismijali zbog “frizure koja podsjeća na Messijevu”

Cristiano Ronaldo je dobio statuu u Saudijskoj Arabiji manje od godinu dana nakon što je prešao u Al-Nassr, no mnogi su obožavatelji primijetili frizuru koja podsjeća na Messijevu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


U čast Portugalcu u Ryiadhu je izrađena voštana statua koja je svečano otkrivena u muzeju posvećenom Ronaldu. Bio je prisutan na otkrivanju statue zajedno sa svojim starijim bratom. Ronaldo je snimio nekoliko fotografija sa statuom, no jedan detalj izazvao je žestoku polemiku na društvenim mrežama.

Naime, frizura statue više podsjeća na onu koju je ranije nosio Lionel Messi, pa čak i sada. Zbog toga su komentari na društvenim mrežama počeli da se nižu.

“Na prvi pogled više sliči Messiju nego njemu”, “Statua izgleda pola Messi, pola Ronaldo”, “Statua izgleda kao Messi bez brade”, neke su od reakcija na Twitteru.

Neki od njih sugerirali su da frizura i lice podsjećaju na Paula Dybalu, dok su neki obožavatelji tvrdili da Ronaldova statua izgleda kao lik NFL legende Tom Brady.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!