NaslovnicaVijestiNavijač Uniteda slomio nogu tokom slavlja protiv Hulla

Navijač Uniteda slomio nogu tokom slavlja protiv Hulla

Navijač Uniteda slomio nogu tokom slavlja protiv Hulla. Navijači Manchester Uniteda koji su putovali u Hull City su očekivali sigurna tri boda. Ono što vjerovatno nisu očekivali je to da su morali čekati do 92. minute da bi dobili sva tri boda.

Navijač Uniteda

No, to je bio slučaj na KCOM stadionu kada je Jose MOurinho nastojao razbiti opaku obranu Hull Cityja dok je Marcus Rashford uskočio i odveo svoj tim do pobjede.

Kada je Rashford pretvorio Rooneyev niski pas u tri boda, svi navijači Uniteda su poludjeli.

Gostujući navijači su bili u deliriju, mnogi od njih su istrčali na teren – nije nešto što bi očekivali nakon teške pobjede nad Hullom.

Ali, tko bi mogao kriviti navijače? Oni su samo vidjeli svoju ekipu koja je nastavila 100% rekord i otišla na vrh tabele uz Chelsea.

No tu je još jedan fan koji se pojavio i otišao korak predaleko.

[su_euro_soccer_bonus]

https://twitter.com/ManUtdology/status/769607147348910080

[su_bet365_200_bonus_mali]

Kako će on ovo objasniti ženi kada se vrati kući?

On sigurno neće brinuti za to mnogo, a niti o svojoj slomljenoj nozi kada se sjeća da je njegova ekipa osvojila sva tri boda i da u prve tri utakmice imaju 100% učinak ove sezone.

On će sada imati dva tjedna za oporavak tijekom reprezentativne pauze prije nego što United bude igrao svoju sljedeću utakmicu – derbi dva Manchestera na Old Traffordu.

Screenshot_19

UPLATI!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!