Navijača Brondbyja pogodila lopta u glavu i spasila mu život

Navijač Brondbyja pogođen je loptom u glavu tijekom utakmice. Događa se, zar ne? Ono što se ne događa toliko često (ili ikada, kada smo kod toga) jeste ono što se sa ovim momkom zbilo kasnije… Na kraju se ispostavilo da mu je ta lopta spasila život.

brondby-if

Brondby se spremao za meč sa Kopenhagenom, nogometaši su se zagrijavali, a napadač Kamil Wilczek je, u pokušaju da postigne gol (smatra se jako važnim da se, posebno napadači, “probiju” na zagrijavanju, odnosno da par puta zatresu mrežu), loptu odapeo na tribinu, a na njenom putu našla se glava Davida Nielsena.

Njemu je u pomoć odmah pritekla medicinska služba Brondbyja, koja ga je naposljetku poslala u lokalnu bolnicu na preventivno snimanje zbog eventualnog potresa mozga. Međutim, tom prilikom je otkriveno da navijač ima tumor na mozgu.

Kako prenosi danski Ekstra Bladet, Nielsen je u međuvremenu hitno operiran, a sada ima “vrlo dobre šanse da se potpuno oporavi”.

Čitavu priču je potvrdio upravo Nielsen, koji je o tome pisao na Facebook stranici navijača Brondbyja.

“Zahvalio bih se medicinskom osoblju i svima zaposlenima u klubu, kao i navijačima koji su odmah reagirali. Ne mogu dovoljno naglasiti koliko sam svima zahvalan. Ispostavilo se da imam tumor na mozgu i on ne bi bio otkriven da me Wilczek nije pogodio loptom. Zato hvala i njemu”, stoji u poruci Nielsena.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)