NaslovnicaVijestiNAVIJAČE ŠOKIRALI REZULTATI: Evo tko su najbrži igrači u timu Arsenala!

NAVIJAČE ŠOKIRALI REZULTATI: Evo tko su najbrži igrači u timu Arsenala!

Kao što je i očekivano, napadač Arsenala Pierre Emerick Aubameyang i službeno je najbrži igrač u timu Unaija Emeryja, no ono što je mnoge navijače londonskog kluba iznenadilo je činjenica da su se među top pet najbržih našla i dva centralna defanzivca.

Najbrži igrači Arsenala

Gabonski reprezentativac je na svom službenom instagram profilu objavio fotografiju rezultata sa treninga, a na njoj se nalazi maksimalna brzina koju je svaki igrač postigao.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Naime, bivši napadač Borussije Dortmund je dobio ocjenu od 10,01 za maksimalnu brzinu, dok su najveće iznenađenje svakako Sokratis Papastathopoulos i Shkodran Mustafi, koji su ubilježili bolje rezultate nego igrači kao što su Danny Welbeck, Alex Lacazette i Alex Iwobi. Brzonogi desni bek Hector Bellerin je završio na drugom mjestu sa ocjenom brzine 9,63, dok se pri vrhu našao i Rob Holding, koji je završio na šestom mjestu sa ocjenom 9,41.

Među najsporijim igračima u timu su pretežno veznjaci. Na posljednjem mjestu je završio Lucas Torreira sa ocjenom 8,73, a ispred njega su Mohamed Elneny sa ocjenom 8,76, Matteo Guendouzi sa ocjenom 8,97, te Granit Xhaka sa ocjenom 9,00, dok je najveća zvijezda tima Mesut Ozil u zlatnoj sredini sa ocjenom 9,35.

Krajem prošle sezone na službenoj stranici Premier lige objavljena su imena najbržih igrača u ligi. Ubjedjivo najbrži bio je Leroy Sane, koji je upisao brzinu od čak 35,48 km/h u pobjedi njegovog tima protiv Chelseaja na Stamford Bridgeu na početku sezone. Nijemac ne samo da je bio najbrži igrač u ligi prošle sezone, već u posljednjih pet sezona. Drugi najbrži igrač bio je lijevi bek Crystal Palacea Patrick van Aanholt, koji je trčao brzinom 35,42 km/h, dok je na trećem mjestu sa brzinom 35,33 km/h završio Moussa Sissoko.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!