NaslovnicaVijestiNavijači Arsenala bijesni na svog nogometaša nakon susreta sa Atleticom: Da li...

Navijači Arsenala bijesni na svog nogometaša nakon susreta sa Atleticom: Da li ovo znači njegov odlazak iz kluba?!

Arsenal je ispao iz Europske lige nakon poraza od Atletico Madrida u uzvratnom susretu polufinala Europa lige. To znači da Arsenal i drugu godini za redom neće nastupati u Ligi prvaka, te će tako Wenger napustiti klub bez da im je osigurao nastup u najelitnijem takmičenju na svijetu.

Navijači Arsenala bijesni

Topnici su izgubili 1-0 na stadionu Wanda Metropolitano u Madridu zahvaljujući pogodku Diego Coste u prvom poluvremenu. To znači da neće biti europske slave za Arsene Wengera u njegovoj završnoj sezoni kao Arsenalovog menadžera.

Prošlog tjedna u prvom susretu, u kojem je Atletico Madrid uspio osigurati remi od 1:1, unatoč što su igrali sa s 10 nogometaša tijekom 80 minuta na stadionu Emirates, ostavio je Arsenal u vrlo teškom položaju.

Atletico, ekipa Diego Simeonea primio je samo četiri gola u La Ligi na domaćem terenu tijekom cijele sezone, a pred ovaj susret pojačani su bili i povratkom Diega Coste od ozljede.

>> Transfer glasine: Morata se vraća u Italiju, Liverpool dovodi nogometaša Liverpoola, Džeko napušta Romu

Upravo zbog toga Wenger si nije mogao priuštiti da neki njegov igrač ima loš dan, ali, nažalost, Hector Bellerin je odigrao katastrofalan susret i jedan je od glavnih krivaca za ispadanje.

[su_champions_league]

Desni bek je bio odgovoran za dvije propuštene prilike u prvom poluvremenu kada je Arsenal bio u napadu. Oba puta Bellerin je pogrešno dodao pas, kada je njegova ekipa bila u kontranapadu. Jedno od njegovih mnogobrojnih pogrešnih dodavanja bilo je kobno za Arsenal, jer je upravo tada iz te akcije Diego Costa postigao pogodak.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!