NaslovnicaVijestiNavijači Arsenala pronašli jedinog i glavnog krivca za remi protiv West Hama

Navijači Arsenala pronašli jedinog i glavnog krivca za remi protiv West Hama

Arsenal je doživio još jedan razočaravajući remi u srijedu navečer protiv West Hama. Topnici su u posljednjoj utakmici, prije ove sa West Hamom, remizirali sa Southamptonom (0-0), a sada se nalaze na sedmoj poziciji Premier lige – 19 bodova iza lidera Manchester Cityja.

Navijači Arsenala

Pozicija koja vodi u Ligu prvaka je vjerojatno najbolje čemu se Wenger može nadati – a Alexandre Lacazette je govorio o Arsenalovom broju naslova pred utakmicu sa West Hamom.

“Bilo bi stvarno komplicirano pobijediti u ovom trenutku”, rekao je Lacazette na pitanje o mogućoj utrci za naslov.

“Zaista bi nam trebalo čudo, City bi trebao izgubiti puno svojih utakmica, a znamo njihov rekord. Ali cilj dolaska ovdje je uvijek bilo da se kvalificiramo za Ligu prvaka i ako bismo osvojili neku titulu u tom procesu, bilo bi fantastično.”

[su_bet365_app]

Bivši igrač Lyona je odmarao protiv West Hama i sa Topnicima koji su očajnički tražili gol, Francuz je uveden u 82. minuti, no gola nije bilo.

Na drugoj strani, Jack Wilshere, koji je započeo svoju prvu utakmicu u Premier ligi za Arsenal od svibnja 2015. godine, izgledao je vrlo impresivno u srcu veznog reda.

Wenger, koji ima 68 godina je preuzeo Arsenal 1996. godine, ali nije uspio osvojiti naslov Premier lige od 2004.

U posljednjih nekoliko godina se okrenulo i mišljenje navijača, a baner ‘Wenger napolje’ je bio tu na Olimpijskom stadionu u njihovom remiju protiv West Hama.

https://twitter.com/FFArsenal/status/941062201728696321

https://twitter.com/th14Renato/status/941063197922086913

Nije da branimo Wengera, ali West Ham je pobijedio Chelseaja na Olympic stadionu u subotu.

[su_watch_live_football]

Wenger je pokušao da okrivi zauzet raspored u Premier ligi za loše prikaze protiv West Hama.

“Večeras osjećam da nam je trebalo više od tri dana da se oporavimo od nedeljne utakmice”, rekao je Wenger. “Ako bi ovo bilo preokrenuto – da smo igrali u subotu, a West Ham u nedelju, možda bi mi imali prednost.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!