NaslovnicaVijestiNAVIJAČI ATLETICO MADRIDA ODLUČILI: Evo što će uraditi Thibautu Courtoisu kada Atletico...

NAVIJAČI ATLETICO MADRIDA ODLUČILI: Evo što će uraditi Thibautu Courtoisu kada Atletico bude igrao protiv Real Madrida!

Nisu samo navijači Chelseaja ostali razočarani odlaskom Thibauta Courtoisa u Real Madrid za samo 35 miliona eura, već i navijači Atletico Madrida.

Navijači Atletica ljuti na Courtoisa

26-godišnjak je u dresu ‘Jorgandžija’ nastupao tokom tri sezone, odnosno u periodu od 2011. do 2014. godine, gdje se razvio u jednog od najboljih golmana na svijetu.

[su_bet365_koeficijenti]

Nakon što je potvrđen njegov odlazak u redove velikog gradskog rivala Real Madrida, navijači Atletica su ga kritikovali po društvenim medijima zbog izjave koju je dao upravo o Los Blancosima prije pet godina. Naime, on je tada snimljen kako vrijeđa navijače Real Madrida, zbog čega se izvinio na jučerašnjoj press konferenciji uz obrazloženje kako je u to vrijeme bio jako mlad.

Iako će mu navijači ‘kraljevskog’ kluba najvjerovatnije oprostiti tu grešku, navijači Atletico Madrida mu zasigurno neće oprostiti ovaj transfer u Real. Zapravo, već su smislili i plan što će učiniti kada Courtois bude gostovao na Wanda Metropolitano stadionu.

[su_vegas]

Naime, jedan navijač kluba je predložio ostalima putem društvenih medija da kupe plišane igračke, odnosno miševe, kako bi ih bacili na belgijskog reprezentativca i uzvratili mu za ‘veliku izdaju’. Tu inicijativu su podržali i navijači Chelseaja, a da li će se to zaista i dogoditi vidjet ćemo 2. februara, kada je na rasporedu veliki madridski derbi.

Otkako se vratio na Stamford Bridge 2014. godine, Thibaut Courtois je odigrao ukupno 154 utakmice u svim takmičenjima u dresu londonskog kluba, od čega na njih 58 nije primio gol. U tom periodu je osvajao dva puta Premier ligu, u prvoj, te u sezoni 2016/17, te po jednom FA Kup i Liga kup. On je nedavno nastupio na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, gdje je njegova Belgija osvojila treće mjesto, a uvršten je i u najboljih jedanaest prvenstva.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!