NaslovnicaVijesti(VIDEO) Navijači izviždali Messija na Parku Prinčeva. Pogledajte što je uradio nakon...

(VIDEO) Navijači izviždali Messija na Parku Prinčeva. Pogledajte što je uradio nakon poraza od Rennesa

Rennes je napravio veliko iznenađenje na Parku prinčeva kada su sinoć senzacionalno pobijedili PSG-a sa 2-0 i tako nanijeli Parižanima prvi poraz na domaćem terenu u posljednjih 36 utakmica.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Neposredno prije početka utakmica dogodila se zanimljiva situacija, kada je službeni spiker pročitao postavu igrača PSG-a.

Svi igrači iz PSG-a su dobili ovacije svojih navijača, osim Lionela Messija koji je zaradio glasne zvižduke.

Argentinac je odmah nakon utakmice napustio teren i nije sa suigračima pozdravio navijače kojima je očito zamjerio to što su ga izviždali.

Kako su objavili francuski mediji, više nije sigurno da će Messi ostati u Parizu upravo zbog ovakve reakcije navijača. Ugovor mu istječe ovog ljeta i on još nije potpisao produljenje.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!