NaslovnicaVijestiNavijači Barcelone iznenađeni: Evo što Carles Puyol misli o potencijalnom transferu Neymara...

Navijači Barcelone iznenađeni: Evo što Carles Puyol misli o potencijalnom transferu Neymara u Real Madrid

Otkako je Neymar napravio svoj rekordni transfer u PSG, glasine su počele da kruže o tome da Real želi Brazilca u svojim redovima. Napadač je bio nevjerojatan u Francuskoj sa 28 golova i 16 asistencija u 30 utakmica za Parižane, ali su ispali iz Lige prvaka u osmini finala, ironično je to da su ispali upravo protiv Real Madrida.

Navijači Barcelone iznenađeni

Neymar je bio ozlijeđen u drugoj utakmici koja se igrala u Francuskoj i situacija bi sigurno mogla biti drugačija da je bivši igrač Barcelone igrao.

No to nije zaustavilo glasine da Real Madrid želi da Neymar naslijedi Cristiano Ronaldov tron, dok se i Neymaru sviđa kako to zvuči.

S obzirom da je PSG platio 198 milijuna funti za potpisivanje Neymara prošlog ljeta, kakvu bi naknadu Real trebao platiti kako bi ga vratio u Primeru?

Netko bi pomislio kako bi odlazak u Real Madrid za Neymara bio nemoguć, zbog njegove prethodne veze sa Barcelonom i da bi od sebe napravio predmet ismijavanja ako bi odlučio ići u tom smjeru.

[su_watch_live_football]

Međutim, bivši kapetan i legenda Barcelone Carles Puyol vjeruje da bi bilo dobro da Neymar napravi taj potez. Ipak, priznao je kako je taj dogovor teško napraviti.

“Mislim da bi se mogao pridružiti Madridu,” rekao je za brazilske novine Estadao.

“Ne vidim nikakav problem sa tim. Profesionalac je i nije baš tako daleko od tog poteza.”

“Mislim da će mu biti teško napustiti PSG, jer su potrošili puno novca na potpisivanje.”

Ako postoji jedna stvar koja je sigurno, PSG-a novac ne boli. Oni nemaju pravi poticaj za prodaju Neymara, osim ako brazilska zvijezda ne napravi veliku buku oko toga, ali čak i tad PSG drži sve karte u svojim rukama.

[su_premierleague]

Kao 26-godišnjak, ovo bi bilo najbolje vrijeme za Neymara da se preseli u Real Madrid i istina je da bi mu taj transfer obezbijedio sigurnu borbu za Zlatnu loptu za kojom toliko žudi.

Ali, da li bi mu dopustio PSG i koliko bi Real Madrid morao da plati za njega kako bi ga doveli na Bernabeu? To je svakako jedna fina ideja, dok Real Madridu nije strano trošenje velikih novaca.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!