NaslovnicaVijestiZlatan Ibrahimović imenovao svog omiljenog igrača svih vremena!

Zlatan Ibrahimović imenovao svog omiljenog igrača svih vremena!

Zlatan Ibrahimović je pohvalio fenomenalnog Ronalda i inzistirao da je legendarni Brazilac najbolji nogometaš svih vremena.

Zlatan Ibrahimović imenovao

39-godišnji švedski napadač imao je plodnu igračku karijeru u kojoj je uživao u uspješnom vremenu sa PSG-om, Unitedom i Milanom.

Ibrahimović kojeg naveliko smatraju jednim od najboljih napadača svih vremena, priznao je da je Ronaldo igrač kojeg je želio oponašati u igračkoj karijeri.

Bivša zvijezda Juventusa i Intera dodala je da je Ronaldo jedinstven i da je takva vrsta nogometaša koja ne postoji danas.

Ibrahimović je za službenu web stranicu Uniteda rekao: “Mislim da je Ronaldo bio fenomenalan. Bio je igrač koji je sve što je učinio bilo vau! Mogao je učinti tešku stvar i napraviti je magičnom.”

“Uzeo bi loptu i bilo je kao da je rekao: “Sad ću se ja pobrinuti za to.” Ranije niste imali takvu vrstu nogometaša, a nemate je ni danas. On ne postoji.”

“Kao mlad igrač gledao sam ga i rekao sam sebi: ‘Želim biti upravo takav’ […] igrač koji čini razliku.”

Mnogi navijači Ronalda naveliko smatraju najboljim napadačem svih vremena nakon njegove sjajne igračke karijere u klubu i državi.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!