Navijači Bournemoutha imat će besplatan prevoz do Old Trafforda

Navijačima Bournemouth s važećom kartom za utakmicu s Manchester Unitedom osiguran je besplatan autobusni prijevoz do Old Trafforda. Direktor tvrtke za osiguranje koja je ostavila imitaciju bombe, zbog čega je evakuiran stadion u nedjelju, preuzima punu odgovornost za incident.

Navijači
“Nogometni klub Bournemouth svim navijačima kluba s važećom kartom za utakmicu protiv Manchestera nudi besplatan autobusni prijevoz do stadiona Manchestera”, navodi se u priopćenju Bournemoutha.

Stadion Old Trafford evakuiran je u nedjelju oko pola sata prije početka utakmice posljednjeg kola Premijer lige između Manchester Uniteda i Bournemouth, jer je u jednom od toaleta na stadionu pronađen sumnjiv paket, pa je odmah pozvana specijalna jedinica vojske koja je izvršila kontroliranu eksploziju.

Na kraju, ispostavilo se da je “sumnjiv paket” zapravo maketa bombe, greškom zaboravljena u toaletu, poslije protuterorističke vježbe.

Direktor tvrtke za osiguranje koja je ostavila imitaciju bombe na stadionu rekao je da preuzima punu odgovornost za incident.

Šef komapnije “Security Search Management and Solutions Ltd” Christopher Reid rekao je da je greška “u potpunosti njegova” i dodao da izvinjenje u ovom slučaju nije dovoljno.

Reed je dodao da je on osobno zaboravio ukloniti tu “bombu”, jer u torbi poslije vježbe imao sličnu.

Član osoblja je neposredno prije početka nedjeljne utakmice između Manchestera i Bournemoutha našao napravu i povjerovao da je prava, obavijestio policiju, a ubrzo je stadion kapaciteta 75.635 mjesta evakuiran i utakmicu posljednjeg kola Premijer lige odgođen.

Specijalne jedinice vojske su potom izvele kontroliranu eksploziju naprave nađene na stadionu.

Utakmica posljednjeg, 38. kola Premier lige između Manchester Uniteda i Bournemouth biće odigrana sutra na stadionu Old Trafford od 21:00.

[su_betfair_200eura]
Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)