NaslovnicaVijestiNavijači Bournemoutha imat će besplatan prevoz do Old Trafforda

Navijači Bournemoutha imat će besplatan prevoz do Old Trafforda

Navijačima Bournemouth s važećom kartom za utakmicu s Manchester Unitedom osiguran je besplatan autobusni prijevoz do Old Trafforda. Direktor tvrtke za osiguranje koja je ostavila imitaciju bombe, zbog čega je evakuiran stadion u nedjelju, preuzima punu odgovornost za incident.

Navijači
“Nogometni klub Bournemouth svim navijačima kluba s važećom kartom za utakmicu protiv Manchestera nudi besplatan autobusni prijevoz do stadiona Manchestera”, navodi se u priopćenju Bournemoutha.

Stadion Old Trafford evakuiran je u nedjelju oko pola sata prije početka utakmice posljednjeg kola Premijer lige između Manchester Uniteda i Bournemouth, jer je u jednom od toaleta na stadionu pronađen sumnjiv paket, pa je odmah pozvana specijalna jedinica vojske koja je izvršila kontroliranu eksploziju.

Na kraju, ispostavilo se da je “sumnjiv paket” zapravo maketa bombe, greškom zaboravljena u toaletu, poslije protuterorističke vježbe.

Direktor tvrtke za osiguranje koja je ostavila imitaciju bombe na stadionu rekao je da preuzima punu odgovornost za incident.

Šef komapnije “Security Search Management and Solutions Ltd” Christopher Reid rekao je da je greška “u potpunosti njegova” i dodao da izvinjenje u ovom slučaju nije dovoljno.

Reed je dodao da je on osobno zaboravio ukloniti tu “bombu”, jer u torbi poslije vježbe imao sličnu.

Član osoblja je neposredno prije početka nedjeljne utakmice između Manchestera i Bournemoutha našao napravu i povjerovao da je prava, obavijestio policiju, a ubrzo je stadion kapaciteta 75.635 mjesta evakuiran i utakmicu posljednjeg kola Premijer lige odgođen.

Specijalne jedinice vojske su potom izvele kontroliranu eksploziju naprave nađene na stadionu.

Utakmica posljednjeg, 38. kola Premier lige između Manchester Uniteda i Bournemouth biće odigrana sutra na stadionu Old Trafford od 21:00.

[su_betfair_200eura]

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!