NaslovnicaVijestiNavijači PSG-a zaprijetili Dušanu Vlahoviću: Ako dođeš u Pariz, očekuj da će...

Navijači PSG-a zaprijetili Dušanu Vlahoviću: Ako dođeš u Pariz, očekuj da će ti biti odrezana tri prsta

Pristalice PSG-a, koje se ističu kao najvatrenija navijačka skupina, nedvosmisleno su se suprotstavile eventualnom dovođenju Dušana Vlahovića.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Izgleda da je srpski reprezentativac postigao dogovor s PSG-om te bi trebao zamijeniti dres Juventusa onim iz pariškog kluba, no to nije dobro prihvaćeno od strane navijača, uključujući i najvatreniju skupinu PSG ultrasa.

Ispred stadiona PSG-a, navijači su istaknuli poruku koja je već privukla pažnju mnogih medija, posebno u Italiji. Ova prijeteća poruka brzo se proširila društvenim mrežama.

Navijači PSG-a su uputili prijeteću poruku: ‘Ako dođeš u Pariz, očekuj da će ti biti odrezana tri prsta’. Ovo izaziva političke kontroverze.

Razlog za to je što je Vlahović u prošlosti objavljivao fotografije na kojima se vidi kako podiže tri prsta, nosivši pri tom majice s političkim kontekstom.

Nogometaš iz Srbije zabilježen je na slici kako podiže tri prsta dok pozira u majici s kartom Srbije koja uključuje oznaku Kosova.

Navijači PSG-a odbijaju tolerirati takve fotografije i političke stavove te su putem društvenih mreža objavili upozoravajuću poruku. Hoće li ovo utjecati na transfer Vlahovića u PSG, ostaje da se vidi u bliskoj budućnosti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!