NaslovnicaVijestiNavijači Chelseaja ismijavali Mesuta Ozila na Twitteru nakon pobjede na Emiratesu

Navijači Chelseaja ismijavali Mesuta Ozila na Twitteru nakon pobjede na Emiratesu

Navijači Chelseaja ismijavali Mesuta Ozila na Twitteru nakon pobjede na Emiratesu. Mesut Ozil je do sada uživao u fantastičnoj sezoni, ali je Arsenalov veznjak jučer bio neefikasan protiv Chelseaja. Arsenalu nije pomoglo ni to što su dobili crveni karton i ostali sa deset igrača na terenu vrlo rano, nakon što je Per Mertesacker isključen zbog prekršaja nad Diego Costom.

Navijači Chelseaja ismijavali Mesuta Ozila

Olivier Giroud, koji je postigao šest golova u Premiershipu ove sezone, zahvaljujući asistencijama Ozila, naknadno je izveden sa terena da bi Wenger mogao ubaciti Gabriela.

No, Navijači Chelseaja su vidjeli pravu priliku da ismijavaju Ozila – možete vidjeti neke od najboljih tweetova na kraju ovog teksta.

Arsenal, kao domaćin u ovoj utakmici je ušao u utakmicu kao favorit, ali su bili suočeni sa velikom bitkom nakon isključenja Mertesackera u 18. minuti.

Wengerov zadatak je nakon tog crvenog bio da uspije izvući makar bod, ali ga je Diego Costa preduhitrio sa svojim pogodtkom za vodstvo. Na kraju se ispostavilo da će to biti jedini gola na utakmici.

Ozil ni u kojem slučaju nije bio najgori na terenu, ali to nije zaustavilo navijače Chelsea da ismijavaju Arsenalovog veznjaka na twitteru poslije utakmice.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Ispod pogledajte samo neke od tih tweetova:

https://twitter.com/TweetChelseaFC/status/691322574433861632

[su_bet365_watch_live_football_mali]

Iako je rezultat nesumnjivo bio veliki udarac za Arsenal, nema sumnje da bi oni i dalje mogli završiti sa dugo čekanom titulom u svojim rukama na kraju ove sezone.

Arsene Wengerova ekipa sada ima tri boda manje od lidera lige Leicester Cityja, a isti broj bodova kao Manchester City.

Arsenal će igrati u FA Kupu u subotu protiv Burnleya, prije nego što bude igrao u ligi protiv Southamptona tri dana kasnije.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!