NaslovnicaVijestiNavijači Chelseaja poručili Conteu: Sto posto gubimo ako on bude igrao!

Navijači Chelseaja poručili Conteu: Sto posto gubimo ako on bude igrao!

Chelsea će večeras na Stamford Bridgeu ugostiti Barcelonu u okviru prve utakmice osmine finala Lige prvaka, a navijači kluba se nadaju kako njihov trener Antonio Conte u tim od prve minute neće uvrstiti Garyja Cahilla.

Navijači Chelseaja ne žele Cahilla

32-godišnji kapiten kluba je mnogo kritikovan u posljednje vrijeme zbog svojih nastupa ove sezone, a utakmicu protiv West Bromwich Albiona je započeo sa klupe nakon što je razočarao na utakmici prije te, protiv Watforda, na kojoj je njegov tim poražen rezultatom od čak 4-1. Iako su mnogi smatrali kako Conte radi pravu stvar ostavljanjem na klupi engleskog reprezentativca, talijanski stručnjak ga je ponovo uvrstio u tim od prve minute u posljednjoj utakmici protiv Hull Cityja (4-0) u FA Kupu, te će po svemu sudeći i večeras započeti utakmicu protiv Katalonaca.

To se zasigurno neće svidjeti navijačima kluba iz zapadnog Londona, koji su putem društvenih mreža uputili kritike na račun Antonija Contea. Među najzanimljivijim su: “Ukoliko Cahill započne utakmicu večeras, imamo sto posto šansi da izgubimo”, te “Ako Cahill započne utakmicu, neću ju ni gledati.”

Gary Cahill je u Chelsea stigao u zimskom prelaznom roku 2012. godine iz Boltona za 8,4 miliona eura, te je od tada odigrao ukupno 272 utakmice u dresu ‘Plavaca’ u svim takmičenjima, postigao 25 golova, te podijelio sedam asistencija. Ove sezone je odigrao ukupno 33 utakmice, od čega 20 u Premier ligi, te je upisao jednu asistenciju.

[su_live_koeficijenti]

Conte je na jučerašnjoj press konferenciji rekao: “Moramo obratiti pažnju, ne samo na Messija. Luis Suarez je fantastičan napadač, ostatak tima je vrlo opasan, tako da moramo raditi kao tim kako bi zaustavili Barcelonu, Messija, Suareza, Iniestu, cijeli tim. Barcelona je na papiru favorit za prolazak u naredni krug. Međutim, zbog tog razloga mislim da moramo biti uzbuđeni zbog ovakvog izazova. Ove dvije utakmice bit će od velike važnosti da shvatimo koji je naš nivo u ovom natjecanju. Kada igrate utakmicu ovakvog tipa, morate pripremiti sve, velike, ali i male detalje također. Oni često mogu promijeniti rezultat.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!