NaslovnicaVijestiNavijači Crystal Palacea napravili nevjerojatnu glupost!

Navijači Crystal Palacea napravili nevjerojatnu glupost!

Navijači Crystal Palacea preko noći su postali predmet ismijavanja, pošto su nakon pobjede svog tima napravili nevjerojatnu glupost.

nevjerojatnu glupost

Kakav autogol navijača Crystal Palacea. Poslije pobjede svog tima protiv Middlesbrougha (1:0) u vrlo važnom meču u borbi za opstanak su imali jasnu ideju.

Željeli su da pokažu koliko su jaki tako što će na autobusu rivala sprejem da napišu “Crystal Palace”. Napravili su to i na društvenim mrežama počeli da se hvale svojim radom, ne sluteći da su napravili nevjerojatnu glupost…

A, onda je uslijedio potpuni preokret, ispostavilo se da je u pitanju bio autobus Palacea. Klub je potvrdio te navode, uz napomenu da će šteta koju su napravili koštati klub oko 45.000 eura.

Autobus je bio parkiran u blizini stadiona Selhurst park, koji pripada Palaceu, pa su vandali u pola noći, kao “pravi heroji”, “prekrečili” bus, vjerujući da će napakostiti gostima.

Sprejevima su potpuno išarali autobus, ispisavši: “Crystal Palace FC”, a dodatno su ga prefarbali plavom, crvenom i crnom bojom, što su boje momčadi koju podržavaju.

Preko noći su prešli put od “loših momaka” do predmeta podsmijeha.

Zbrku je otkrio jedan od zaposlenih u Crystal Palaceu: “Napravili su štetu od 40.000 funti, misleći da je ovo autobus Milddlesbrougha. Bravo (ironično)”.

Sreća u nesreći je da je Crystal Palace pobijedio Middlesbrough 1: 0, osvojivši vrlo važna tri boda u borbi za opstanak.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!