NaslovnicaVijestiNavijači Liverpoola će biti bijesni zbog ovog poteza igrača Reala!

Navijači Liverpoola će biti bijesni zbog ovog poteza igrača Reala!

Navijači Liverpoola sigurno neće biti srećni kada vide šta su uradili igrači Real Madrida na Anfieldu, uoči prijateljske utakmice između Hrvatske i Brazila.

Igrači Real Madrida Marcelo, Luka Modrić i Mateo Kovačić danas su se susreli na stadion Liverpoola na Anfield Roadu, gdje se igrala pripremna utakmica između Hrvatske i Brazila uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Njih trojica zaustavili su se pored loga nedavnog protivnika u finalu Lige prvaka, kako bi još jednom podsjetili na svoju nadmoć. Kao što je poznato, Real je pobjedom od 3:1 po treći put za redom osvojio Ligu prvaka, a Liverpoolu ostaje žal za šansom koju su imali.

[su_no1forfootball]

Njihov golman Loris Karius praktički je poklonio Madriđanima dva pogotka. Da li je ova slika ismijavanje Liverpoola ili su dečki naprosto u dobrome raspoloženju, sami procijenite…

U svakom slučaju, sigurni smo da se ovaj prizor neće dopasti navijačima Liverpoola, koji su svakako još uvijek uzdrmani porazom u finalu i propuštenom prilikom da se po šesti put okite naslovom prvaka Europe.

Što se tiče same utakmice, odigrane na stadionu Anfield u Liverpoolu, gol za vodstvo Brazila postigao je najbolji igrač te reprezentacije Neymar u 69. minuti meča, a Roberto Firmino je fantastičnim lob udarcem u posljednjim trenucima meča pogodio za konačnih 2:0.

[su_poker]

Bez obzira na poraz, hrvatski izbornik Zlatko Dalić je iskoristio susret protiv Brazila da isproba neke taktičke zamisli koje bi mogao primijeniti na SP koji se u Rusiji igra od 14. lipnja do 15. srpnja.

Hrvati su u grupi D sa Islandom, Argentinom i Nigerijom, a posljednji test Dalićeva ekipa će imati u prijateljskom meču sa Senegalom koji je najavljen za 8. lipanj u Osijeku.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!