NaslovnicaVijestiNavijači Liverpoola skandirali njegovo ime, a Jurgen Klopp odgovorio na sjajan način

Navijači Liverpoola skandirali njegovo ime, a Jurgen Klopp odgovorio na sjajan način

Reprezentativna pauza tek što je prošla, a već je odigran jedan od najvećih derbija u klupskom nogometu.

Jurgen Klopp odgovorio na sjajan način

Dva velika rivala, Liverpool i Everton, sastali su se danas na Anfieldu u okviru 30. kola engleske Premier lige. Tim Jurgena Kloppa je danas briljirao i zasluženo slavio rezultatom 3-1, te stigao do treće pozicije.

Prvi gol, nakon sjajnog solo prodora, postigao je Sadio Mane u 8. minuti susreta. Međutim, Everton je preko Penningtona uzvratio u 28. minuti za 1-1.

Zatim je samo tri minute kasnije Philippe Coutinho postigao gol za 2-1 nakon sjajnog driblinga, a u 60. minuti Divock Origi je postigao gol za konačnih 3-1.

U 92. minuti navijači Liverpoola su počeli sa slavljem i skandiranjem imena Jurgena Kloppa, a njegova reakcija je bila fenomenalna. Naime, on se okrenuo navijačima i pokazao na svoj sat, podsjetivši ih da utakmica još nije gotova.

Njemački stručnjak je već ranije ove sezone komentarisao slavlje navijača prije kraja utakmice, rekavši: “Moram reći ovo, prestanite pjevati moje ime prije nego što se završi utakmica.”

“Isto je bilo i protiv Arsenala. To je lijepo, ali nepotrebno. Bilo bi zaista lijepo ako bi mogli prestati s tim. Moram reći ovo na ovaj način, jer niko me ne shvaća.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!