NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNO: Evo zbog čega se u Chelseaju nadaju da će Conte zamijeniti...

NEVJEROVATNO: Evo zbog čega se u Chelseaju nadaju da će Conte zamijeniti Mourinha u Manchester Unitedu!

Prema pisanju engleskih medija, čelnici Chelseaja mogli bi uštediti dosta novca ukoliko čelnici Manchester Uniteda odluče dovesti Antonija Contea kao zamjenu za Josea Mourinha.

Conte moguća zamjena za Mourinha

Mourinho je pod velikim pritiskom na Old Traffordu od početka nove sezone, a mnogi su smatrali kako će dobiti otkaz nakon utakmice protiv Newcastle Uniteda u subotu, ali to se ipak nije dogodilo.

[su_bet365_koeficijenti]

Portugalac će se navodno sastati sa izvršnim potpredsjednikom kluba Edom Woodwardom tokom ove reprezentativne pauze, te razgovarati o svojoj budućnosti. U slučaju da dobije otkaz, meta broj jedan bi trebao biti Zinedine Zidane, ali opcija je također i Antonio Conte, koji je proteklog ljeta dobio otkaz u Chelseaju.

Tada ga je zamijenio njegov sunarodnjak Maurizio Sarri, a ‘Plavci’ mu još uvijek nisu isplatili novac koji mu duguju. Engleske novine Telegraph su danas izvijestile kako je riječ o cifri od oko preko devet miliona funti, te je Conte spreman podnijeti tužbu protiv svog bivšeg kluba ukoliko uskoro ne dobije taj novac. Ipak, ukoliko dobije novi posao u Premier ligi do kraja godine, odnosno ako zamijeni Mourinha na Old Traffordu, 49-godišnjak je spreman odustati od čak četiri miliona funti, te će tražiti samo preostalih pet miliona funti.

Nakon osam odigranih kola, Manchester United se nalazi na razočaravajućem osmom mjestu sa tek 13 osvojenih bodova, te su već pretrpjeli tri poraza u ligi od početka sezone. Pored toga, ispali su i u Carabao kupu od strane drugoligaša Derby Countyja, koji ih je pobijedio nakon boljeg izvođenja penala na Old Traffordu. S druge strane, Chelsea je na drugom mjestu u Premier ligi sa 20 osvojenih bodova, isto koliko i vodeći Manchester City, ali ‘Plavci’ imaju nešto lošiju gol razliku.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!