NaslovnicaVijestiNAVIJAČI MANCHESTER UNITEDA IZGLASALI: Ovo je njihov najbolji tim u povijesti Premier...

NAVIJAČI MANCHESTER UNITEDA IZGLASALI: Ovo je njihov najbolji tim u povijesti Premier lige!

Manchester United je, otkako je osnovana engleska Premier liga, u svom timu imao neke od najboljih igrača na svijetu, koje je vodio po mišljenju mnogih najbolji trener svih vremena, legendarni Sir Alex Ferguson.

Najbolji tim Manchester Uniteda

Međutim, koji od njih su najbolji? Klub je putem službene stranice upitao navijače da glasaju nakon posljednje utakmice ‘Crvenih vragova’ u Premier ligi prošle sezone, a riječ je o utakmici protiv Watforda, koja je ujedno bila i njihova čak 1000. u ovom takmičenju. Tisuće navijača je glasalo, a otkrivamo vam kakav tim su izabrali.

[su_poker]

Golman

David De Gea
Za Manchester United u Premier ligi su branile legende kao što su Peter Schmeichel i Edwin van der Sar, ali navijači su za tu poziciju izabrali trenutnog golmana Davida De Geu. On je osvojio 59% glasova, drugi je Schmeichel sa 25%, dok je treći Van der Sar sa tek 15% glasova.

Defanzivci

Gary Neville, Rio Ferdinand, Nemanja Vidić, Patrice Evra
Na poziciji desnog beka izabran je Gary Neville, koji je osvojio čak 75% glasova ispred Antonija Valencije i Paula Parkera, dok je na drugoj strani izabran Patrice Evra, koji je osvojio 63% glasova ispred Denisa Irwina sa 30% glasova. Na pozicijama centralnih defanzivaca našli su se Rio Ferdinand i Nemanja Vidić.

[su_no1forfootball]

Veznjaci

Cristiano Ronaldo, Paul Scholes, Roy Keane, Ryan Giggs
Što se tiče krlinih pozicija, tu su bez ikakvih dvojbi mjesto u timu dobili Cristiano Ronaldo i Ryan Giggs, dok su dva centralna veznjaka Paul Scholes i Roy Keane.

Napadači

Eric Cantona i Wayne Rooney
Nije bilo mnogo dvojbi ni kada su u pitanju pozicije centralnog napadača. Tu su izabrani legendarni Eric Cantona sa 41% glasova, te Wayne Rooney sa 31% glasova, dok je na trećem mjestu završio Ruud van Nistelrooy sa 23% osvojenih glasova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!