Navijači Manchester Uniteda potpisuju peticiju za prodaju ovog igrača

Navijači Manchester Uniteda odlučili su potpisati peticiju za prodaju svog igrača. Poslali su zahtjev klubu da proda Antonia Valenciu. Do sada je potpisao 101 nezadovoljni navijač Uniteda, koji su iz nekog razloga upućeni Davidu Cameronu.

Navijači Manchester Uniteda

“Nama, navijačima je dosta Antonia Valencie. Ovaj čovjek nam stvara stres kao niko drugi, on je razlog zašto ne možemo da odradimo svoj domaći zadatak,” pisalo je na peticiji.

“On je odgovoran za povećanu stopu kriminala u Britaniji. Ovaj divljak mora biti prodan, ne možemo se nositi sa njegovim glupim greškama svake nedelje. S poštovanjem, navijači Manchester Uniteda.”

Navijači su već duže vremena frustrirani zbog Valencie, a izgleda da je i njima pukao film pa su zbog toga poslali ovu peticiju da se proda Ekvadorski reprezentativac.

30-godišnjak je igrao 45 minuta protiv Wolfsburga. Izmijenjen je na poluvremenu i bio je vrlo nesiguran te večeri.

Valencia je bio prilično dobar na desnom beku prošle sezone, stoga je Van Gaal odlučio da ga zadrži na Old Traffordu, ali je igrač pao u formi nakon dolaska Mattea Darmiana.

Zbog nedavne povrede Luke Shawa, Valencia je dobio šansu u početnih XI, mijenjajući strane sa Darmianom, ali nije znao da je iskoristi.
[touchcarousel id=’1′] Kladjenje forum

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)