NaslovnicaVijestiNavijači ne mogu vjerovati što je bivši selektor Francuske rekao za Lionel...

Navijači ne mogu vjerovati što je bivši selektor Francuske rekao za Lionel Messija

Navijači ne mogu vjerovati što je bivši selektor Francuske rekao za Lionel Messija. Zvijezda Barcelone je gotovo napunila 30 godina. Zaista imamo osjećaj kao da je Argentinac jučer zasijao i započeo svoju sjajnu karijeru sa licem tinejdžera i postigao svoj prvi pogodak u Barceloni sa lobom protiv Albacetea u 2005. godini.

Navijači ne mogu vjerovati

Skoro 12 godina nakon tog kultnog trenutka, a Messi je osvojio rekordnih pet Zlatnih lopti i postigao golova koje ne možemo ni izbrojati u tom periodu.

Dakle, njegova karijera je bila nevjerojatna u Barceloni, dok je u Argentini kao kapetan vrlo cijenjen i kao nogometaš svih vremena nije uspio napraviti velike stvari sa svojom reprezentacijom.

[su_euro_soccer_bonus]

Ali, ipak, na neki način, još uvijek postoje sumnje na Messijevu sposobnost.

Uz Luis Suareza i Neymara ove sezone, Messi je zabio 23 ligaška gola – najviše u La Ligi – uz dodatnih sedam asistencija.

U ligi prvaka, 29-godišnjak je ispalio Barcelonu u četvrtfinale, sa 11 golova u sedam nastupa.

Oh, i tu je mala stvar koju smo zaboravili, postigao je četiri gola na putu do finala Kupa Kralja, natjecanje koje bi trebala osvojiti Luis Enriqueova ekipa, od njih to svi očekuju, jer igraju protiv Alavesa 27. svibnja.

Messi je uživao u još jednoj fenomenalnoj sezoni u Kataloniji, ali to nije bilo dovoljno dobro za određenog bivšeg selektora Francuske, Raymond Domenecha.

[su_bet365_200_bonus_mali]

65-godišnjak je poznati, da kažemo ‘hejter’ Messija, ali njegovi najnoviji komentari na L’Equipe o napadaču su zaista vrlo smiješni.

Vjerovali ili ne, za francuske novine je rekao (pogledajte u nastavku): “Messi je najgori igrač Barce. Bio je veličanstven, ali ne više. On više ne može držati korak..”

Uz nogometne vijesti na našem Svijet Kladjenja portalu imate i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Današnja analiza je utakmica između Manchester Cityja i Liverpoola. Napisali smo vam par prijedloga za okladu na ovu utakmicu, pa se vi odlučite što je najbolje za vas. Analizu možete pročitati na gumb ispod!

MAN CITY - LIVERPOOL

Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelsea FC-a da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!