NaslovnicaVijestiNAVIJAČI NEZADOVOLJNI: Evo kojih sedam igrača bi moglo napustiti Tottenham Hotspur do...

NAVIJAČI NEZADOVOLJNI: Evo kojih sedam igrača bi moglo napustiti Tottenham Hotspur do kraja ljetnog prelaznog roka!

Navijači Tottenham Hotspura nisu pretjerano zadovoljni, s obzirom da se u njihovom klubu ništa nije dogodilo u dosadašnjem dijelu ljetnog prelaznog roka.

Sedam igrača napušta Tottenham

Ipak, ono što bi ih moglo još više iznervirati je vijest kako je trener tima Mauricio Pochettino spreman riješiti se čak sedmorice igrača ovog ljeta.

[su_bet365_100bonus]

Naime, kako piše Evening Standard, prvi igrač koji bi trebao napustiti londonski klub je napadač Vincent Janssen. On definitivno nije u planovina Pochettina za sljedeću sezonu, te nije otputovao sa ostatkom tima na pripreme u SAD. Nizozemac je prošlu sezonu proveo na posudbi u Fenerbahčeu, a upravo turski velikan je spreman otkupiti njegov ugovor, iako je postigao tek pet golova u ukupno 18 nastupa. U Tottenham je stigao u ljeto 2016. godine iz AZ Alkmaara za 22 miliona eura, a njegova trenutna vrijednost se procjenjuje na oko deset miliona eura.

On nije jedini napadač koji bi trebao napustiti klub, sa odlaskom se povezuje se i Fernando Llorente, iako je on, za razliku od Janssena, otputovao na pripreme u SAD. Pored njih, klub bi mogli napustiti i Marcus Edwards i Georges-Kevin N’Koudou, kao i neke od najvećih zvijezda kao što su Toby Alderweireld, Mousa Dembele i Danny Rose.

[su_poker]

Alderweireld je i sam nakon završetka Svjetskog prvenstva priznao kako nije siguran da će ostati u Tottenhamu: “Zaista ne znam ništa, vidjet ćemo što će se dogoditi. Bio sam fokusiran na Svjetsko prvenstvo, želio sam dokazati da nema opravdanja za to što nisam igrao u periodu prije početka prvenstva. Želio sam dokazati da sam još uvijek isti Toby kao iz novembra.”

Ipak, ono što najviše brine navijače je činjenica da se vrlo malo igrača povezuje sa odlaskom. Navodno, glavna meta Spursa ovog ljeta je krilni igrač Crystal Palacea Wilfried Zaha, koji je igrao sjajno prošle sezone, ali ne planira napustiti Selhurst Park.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!