NaslovnicaVijestiNAVIJAČI ODUŠEVLJENI: U Arsenal danas stiže novo pojačanje za 25 miliona eura!

NAVIJAČI ODUŠEVLJENI: U Arsenal danas stiže novo pojačanje za 25 miliona eura!

Njemačke novine Kicker jučer su objavile informaciju kako danas u klub stiže novo pojačanje, a u pitanju je novi golman i zamjena za Petra Čecha, Bernd Leno.

Leno potpisuje za Arsenal

Iza ‘Topnika’ je vrlo teška sezona, u kojoj se mnogo toga dogodilo. Nakon što se ponovo nisu uspjeli kvalificirati u Ligu prvaka, ostali su i bez legendarnog trenera Arsenea Wengera, kojeg je zamijenio Unai Emery. Bivši trener Paris Saint-Germaina najavio je velike promjene u timu ovog ljeta, a u klub je već stigao bivši defanzivac Juventusa Stephan Lichtsteiner. Pored toga, novi ugovor je potpisao veznjak Granit Xhaka, dok će Jack Wilshere po svemu sudeći otići.

[su_bet365_100bonus]

Početkom ljetnog prelaznog roka se pisalo kako će novi trener Arsenala na raspolaganju imati tek oko 50 miliona funti, a Emery je navodno već odredio glavne mete. Dolaskom Lichtsteinera jasno je kako namjerava pojačati obranu, a već sutra bi trebao stići i novi golman, a riječ je o zvijezdi Bayer Leverkusena Berndu Leni. Naime, njemačke novine Kicker jučer su objavile informaciju kako 26-godišnjak danas dolazi na ljekarski pregled u London, te potpisuje ugovor sa ‘Topnicima’, a cijena transfera će iznositi oko 25 miliona eura.

Čech je Arsenalov prvi golman još otkako je stigao iz Chelseaja priej tri godine, ali protekle sezone je napravio veliki broj grešaka, te bio glavni krivac za mnoge primljene golove. S druge strane, Leno je skupio preko 300 nastupa za njemački klub u svim takmičenjima, a također je i šest puta nastupio za reprezentaciju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!