NaslovnicaVijestiNavijači ostali zaprepašteni: Napadač Liverpoola rekao Kloppu da više nikada ne želi...

Navijači ostali zaprepašteni: Napadač Liverpoola rekao Kloppu da više nikada ne želi igrati na Anfieldu

Navijači ostali zaprepašteni Balotellijevom reakcijom i komentarima na pitanje da li će i naredne sezone biti u Liverpoolu. Mario Balotellijeva karijera u Liverpoolu se izgleda kreće prema silaznoj putanji.

Navijači ostali zaprepašteni

A ako to nije očito iz činjenice da je sezonu proveo na posudbi u AC Milanu nakon što nije uspio impresionirati na Anfieldu, onda će vam biti jasno o njegovim namjerama kada čujete njegove najnovije komentare.

Talijanski napadač je za Mediaset Premieum rekao: “Želim ostati u Milanu. Ne želim se vratiti u Liverpool. Nikada nisam bio sretan na Anfieldu. Plus Milan ima novca.”

Balotelli je postigao samo jedan gol ove sezone za talijanske divove i novoimenovani šef Milana, Cristian Brocchi mu je već dao ultimatum.

“U prošlosti je vrlo dobro znao da će dobiti druge šanse za popravak, ali sada je shvatio da nema više gledanja kroz prste i davanja novih šansi,” rekao je Brocchi.

“Nadamo se da on može biti od koristi u ovim posljednjim utakmicama i nadam se da će pokazati kvalitetu.”

[su_sportingbet_euro2016]

“Za mene je važno da on pokazuje da se istinski bori i želi da igra u dresu Milana.”

“Kao trener sam uvijek usmjeren na mentalitet, jer čak i najtalentiraniji igrači moraju biti jaki psihički.”

Balotelli je dužan vratiti se na Anfield na kraju sezone, kada mu istekne ugovor o posudbi, a ugovor sa Liverpoolom mu traje do 2018. godine.

No, njegova budućnost u Liverpool je pod velikom sumnjom, jer će Jurgen Klopp sigurno gledati da ga se riješi na ljetnom prijelaznom roku.

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!