NaslovnicaVijestiNAVIJAČI POBIJESNILI: Evo što je Paul Pogba rekao o svojoj budućnosti poslije...

NAVIJAČI POBIJESNILI: Evo što je Paul Pogba rekao o svojoj budućnosti poslije poraza u finalu FA kupa

Manchester United je oborio transfer rekord kada su potpisali Paul Pogbu iz Juventusa 2016. godine. Francuski veznjak je koštao Manchester Uniteda 89 milijuna funti – ali njegova forma nije bila dosljedna i njegova ekipa je u subotu u finalu FA kupa izgubila.

Navijači pobijesnili

Chelsea je pobijedio Manchester Uniteda sa 1-0 zahvaljujući Eden Hazardovom golu iz penala u prvom poluvremenu.

Umirovljena legenda Premier lige Frank Lampard je kritizirao Pogbu u nastupu za finale FA kupa.

“Ne znam što je Paul Pogba,” rekao je Lampard. “On donosi loše odluke, ali onda radi fantastične stvari.”

“Mourinho ga pokušava izvući iz toga i zabrinut sam da Pogba neće uspjeti.”

25-godišnjak je imao zlatnu priliku za izjednačenje protiv Chelseaja, ali je, nekim čudom lopta skrenula i otišla pored gola.

U nedelju je francuski veznjak razljutio navijače Manchester Uniteda sa svojim odgovorom na to da li će ostati u Manchester Unitedu.

“Nikada niste sigurni ni u što”, odgovorio je Pogba na Canalu +, kao i za L’Equipe. “Po ugovoru, da.”

Možete shvatiti zašto su navijači Uniteda bili tako uzrujani.

Crveni vragovi nisu uspjeli osvojiti trofej ove sezone, a Pogbovi nastupi jednostavni nisu uspjeli da pomognu klubu sa Old Trafforda.

Pogba – koji je slavno napustio Manchester United zbog Juventusa kao tinejdžer – ima tri godine u svom trenutnom ugovoru na Old Traffordu.

Dok Twitter širi glasine o Pogbinom nedostatku predanosti, Sergej Milinković-Savić je imao brilijantan nastup za Lazio protiv Intera u posljednjem kolu Serije A.

Napokon je završila Pogbina rollercoaster sezona i detaljno je govorio o svom odnosu sa Mourinhom.

“Ovo su vremena kada nisam igrao”, rekao je Pogba za Canal +. “Bio sam na klupi. Mnogo se toga reklo.”

“Ljudi su mislili da je to pogrešno, ali trener i igrač ne moraju biti najbolji prijatelji, nisu prisiljeni da idu u restoran zajedno, imao sam neke probleme, mentalne.”

“Stavio me na klupu, odgovorio sam na terenu, svaki put dajem svoj maksimum.”

“To me natjeralo da postanem vođa. Imao sam traku kapetana sa Mourinhom, bio je to prvi put u klubu. To mi je važno, čini da odrastem kao lider u Francuskom timu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!