NaslovnicaVijestiNavijači Reala u NEVJERICI: U vrijeme velike krize kluba, Ronaldo se pred...

Navijači Reala u NEVJERICI: U vrijeme velike krize kluba, Ronaldo se pred upravom pojavio sa NOVIM i NEMORALNIM zahtijevom

U doba velike rezultatske krize španjolskog Real Madrida, Cristiano Ronaldo se odlučio za neobičan, a prema mnogima neprimjeran i veoma sebičan potez. Bez obzira na reputaciju koju ima, ili bolje rečeno, koju je imao, ovo je zaista previše.

Ronaldo se pred upravom pojavio

Činjenica je da Real Madrid ove godine neće ponoviti prošlogodišnji uspjeh i neće se veseliti naslovu španjolskog prvaka. To je sasvim sigurnu iako se sport u sportu ne smije ništa unaprijed predviđati, pogotovo kada je u pitanju Real Madrid i kada smo tek na polovici sezone.

Ali ipak treba biti realan i priznati da je zaostatak od 19 bodova za vodećom Barcelonom, nedostižan, pogotovo ako uzmemo u obzir trenutno formu Reala i Barcelone.

>> Heynckes uzburkao javnost: On je najbolji igrač u Evropi i uradio bi sve kako bi ga doveo u Bayern

U ovom kriznom razdoblju, Cristiano Ronaldo se pobrinuo za još veću sramotu među Realovim navijačima. Ne zbog svoje loše forme, nego zbog svojih zahtjeva koje je predao vodstvu kluba.

[su_bonus]

Iako je nedavno produžio ugovor, a zatim i osvojio ukupno petu Zlatnu loptu, on je naime nakon što je sa Realom osvojio naslov svjetskih klubskih prvaka, pre menadžment kluba došao sa novim zahtijevima. Kako piše Marca Ronaldo je zahtijevaju veću platu, kao da nije prije nekoliko mjeseci potpisao novi ugovor sa ogromnim primanjima.

On želi da ima barem jednaka primanja kao Neymar i Lionel Messi. Navodno je Perezu rekao da kao najbolji nogometaš na svijetu (oficijanlno) zaslužuje da bude najviše plaćen.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!