NaslovnicaVijestiNAVIJAČI REAL MADRIDA IZGLASALI: Evo koga žele kao zamjenu za Cristiana Ronalda!

NAVIJAČI REAL MADRIDA IZGLASALI: Evo koga žele kao zamjenu za Cristiana Ronalda!

Cristiano Ronaldo je ranije ovog mjeseca napustio Real Madrid i za oko 100 miliona eura otišao u Juventus, sa kojim je potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan 30 miliona eura po sezoni.

Navijači Real Madrida žele Kanea

Portugalac je u ‘kraljevski’ klub stigao davne 2009. godine i bio je ključan za sve uspjehe Los Blancosa u proteklih devet godina. Postigao je nevjerovatnih 450 golova u samo 438 nastupa, te još uvijek nije poznato tko će ga zamijeniti na Santiago Bernabeuu.

[su_bet365_100bonus]

Sa dolaskom su se dugo vremena povezivale zvijezde Paris Saint-Germaina Neymar i Kylian Mbappe, kao i zvijezda Chelseaja Eden Hazard, ali izgleda kako niti jedan od njih trojice neće stići u španjolsku prijestolnicu ovog ljeta. U proteklih nekoliko dana pojavile su se špekulacije kako su se ‘kraljevi’ okrenuli dovođenju Edinsona Cavanija, kojeg su Parižani navodno spremni pustiti za cifru od oko 100 miliona eura.

Madridske novine Marca jučer su na svojoj službenoj stranici postavile pitanje navijačima koga bi voljeli vidjeti kao Ronaldovu zamjenu u dresu Real madrida. Glasalo je preko 200000 navijača, a bilo je ponuđeno ukupno devet opcija. Na kraju je uvjerljivo slavio napadač Tottenham Hotspura i kapiten engleske reprezentacije Harry Kane, koji je osvojio 26 posto glasova. Zatim slijede Edinson Cavani (14%), Mauro Icardi (14%), Mariano Diaz (12%), Robert Lewandowski (12%), Alvaro Morata (8%), Rodrigo (6%), te Roberto Firmino (2%).

[su_poker]

Međutim, 24-godišnjak je prošlog mjeseca potpisao novi ugovor sa Spursima, te su male šanse da će predsjednik kluba Daniel Levy dozvoliti njegov odlazak ovog ljeta. On je prošle sezone u ukupno 48 nastupa u svim takmičenjima postigao 41 gol i podijelio pet asistencija, a na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu bio je najbolji strijelac sa šest postignutih golova na isto toliko nastupa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!