NaslovnicaVijestiNavijači Reala imaju novog ljubimca: Nećete vjerovati čiji dres je najprodavaniji nakon...

Navijači Reala imaju novog ljubimca: Nećete vjerovati čiji dres je najprodavaniji nakon odlaska Ronalda

Da li ste se zapitali koji dres je sada najpopularniji među fanovima Real Madrida? Dugo vremena vodeći je bio Ronalda, a sada kada je napustio klub, stvari su se okrenule za 360 stepeni. U Madridu imaju novog heroja!

nakon odlaska Ronalda

Prvo lice Real Madrida je napustilo klub. Cristiano Ronaldo bio je pravi magnet za navijače, koji Juventus može već sada osjetititi na svojoj koži. Potonji je prodao nešto više od pola milijuna svojih dresova u samo 24 sata nakon službene objave kluba da je Ronaldo i zvanično igrač Juventusa.

>> SLUŽBENO: Iz Liverpoola potvrdili tko će nositi dres sa brojem deset sljedeće sezone!

Nije tajna da je njegov dres bio daleko najprodavaniji u Realu, ali to više nije slučaj. Njegoimv odlaskom prestali su se i prodavati dresovi sa njegovim imenom, a prvo mjesto sada je preuzeo – Luka Modrić. Da, hrvatski reprezentativac, koji je osvojio naslov najboljeg igrača svjetskog prvenstva i svoje suigrače i reprezentaciju na prethodnom Svjetskom prvenstvu, odveo do drugog mjesta na ovom velikom sportskom događaju.

[su_bet365_100bonus]

Od prošlog tjedna, Real Madrid je prodao najviše dresova s ​​brojem deset i prezimenom Modrić. Realovi navijači imaju novog junaka, a na iznenađenje mnogih, Hrvatski veznjak je nadmašio čak i Španjolca Sergia Ramosa, koji je među navijačkim krugovima jedan od najcjenjenmih nogometaša Reala.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!