NaslovnicaVijestiNAVIJAČI REALA IZGLASALI: Njihov izbor novog Galaktikosa će vas iznenaditi

NAVIJAČI REALA IZGLASALI: Njihov izbor novog Galaktikosa će vas iznenaditi

Real Madrid je uvijek na lovu za svog sljedećeg velikog “Galacticosa”, a španjolske novine Marca od svoji čitatelja zatražile su glasanje, prema kojem su oni odlučivali kojeg igrača bi željeli vidjeti u klubu Reala. Izbor je pomalo iznenađujuć.

izbor novog Galaktikosa

Jasno je iz ovogodišnjih nastupa i trenutne pozicije u ligi da je ekipa Zinedina Zidanea zasićenja i da njihov tim treba osvježenje u ekipi, posebno nakon prilično slabo odrađenog ljetnog transfer roka.

I čitatelji Marce su istog mišljenja i njih čak 85% misli da je Realu potrebno novo pojačanje.

[su_bet365_100_bonus]

Također su ih pitali kojeg konkretno nogometaša bi voljeli vidjeti a također su im ponudili i par mogućnosti. Neymar, Eden Hazard, Harry Kane, Kylian Mbappe, Paulo Dybala, Robert Lewandowski i Mauro Icardi bili su igrači, koji su ponuđeni u anketi.

>> Slavoljub Muslin otkrio razlog zbog kojeg je napustio klupu Srbije

Napadači iz Italije Dybala i Icardi dobili su samo šest posto glasova, dok je Robert Lewandowski zaradio devet posto, samo jedan više od  Eden Hazarda.

No, navijači su se dvoumili između dva igrača svjetske klase. Neymar, najskuplji svjetski igrač, bio je na drugom mjestu sa 23 posto glasova, iza Spursovog napadača Harryja Kanea koji je zauzeo prvo mjesto, rekli bi smo zasluženo jer je najbolji strijelac na Svijetu u ovoj godini.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!