NaslovnicaVijestiORGINALNO: Evo kako su navijači Reala protestovali!

ORGINALNO: Evo kako su navijači Reala protestovali!

Real Madrid je danas savladao Maladu sa 3:2, a zanimljiv moment je bio kada su navijači Reala protestovali.

Reala protestovali

Naime, prije početka utakmice između Reala i Mlage, navijači Reala protestovali su zbog toga što igrači kraljevskog kluba dobijaju previše crvenih kartona.

Navijači Reala su podigli mnogo crvenih kartona, te su kartoni prekrili stadion Santiago Bernabeu, te poslali poruku nogometni savezu Španije da su korumpirani, kako prenosi Marca Kraljevski klub bi zbog toga mogao dobiti kaznu, ali to će se saznati u narednih par dana.

Bilo je jasno da navijači nisu sretni ni zbog igre njihove ekipe. Real Madrid je savladao Malagu golom Cristiana Ronalada kada je u 76. minuti postigao gol, a Malaga se trenutno nalazi u zoni za ispadanje.

Real Madrid je na odmor otišao pri rezultatu od 2:1, a igrač Malage Castro je u 58. minuti susreta rezultat postavio na 2:2, a to je razbijesnilo trenera Reala Zidanea.

“Sretni smo zbog pobjede, ali nismo trebali dozvoliti Malagi da dođe do drugog gola”, kazao je Zidane, te dodao:

[su_premierleague]

“Ronaldu nije bilo lagano igrati protiv odličnog golmana, koji je skoro sve branio. Benzema? On je igrač koji uvijek daje od sebe sve. Naporno radi, te dobija zaslužene ovacije sa tribina. Benzema igra dobro, a i cijela momčad igra dobro.”

“Karim je svjestan da može ponuditi mnogo više, ali veliki problem mu stvara to što nema dovoljno samopouzdanja, prilično kada se nađe u situaciji do postigne gol”, tvrdi Francuski stručnjak.

Ovih dana na internetu se svaki dan pojavljuje špekulacija kako je Zidane blizu otkaza.

“Niko još ništa nije odlučio, tek sada moramo vidjeti ko bi mogao napustiti klub, a ko će doći”, rekao je pomalo ljutito Zidane.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!