NaslovnicaVijestiNakon remija protiv Betisa, Florentino Perez upao u svlačionicu i održao govor...

Nakon remija protiv Betisa, Florentino Perez upao u svlačionicu i održao govor igračima Reala

Real Madrid je odigrao 0-0 u gostima kod Real Betisa u 24. kolu španjolskog nogometnog prvenstva i još uvijek je tako daleko od obrane naslova prvaka.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Aktualni španjolski prvak sada zaostaje devet bodova za Barcelonom, koja je na domaćem terenu slavila protiv Valencije sa 1-0.

Loši rezultati u prvenstvu razljutili su predsjednika Real Madrida Florentina Pereza koji je nedavno kritizirao menadžera Carla Ancelottija zbog odabira njegovih igrača. Perez je sinoć nakon utakmica protiv Betisa upao u svlačionicu Real Madrida i održao govor igračima.

“Njegov je bijes još veći nakon poraza od Barcelone u Superkupu”, pišu španjolski mediji.

Nakon tog poraza u siječnju, Kraljevi su izgubili od Barcelone i u prvoj utakmici polufinala Kupa Kralja, te je Perez također ljut zbog remija sa Atletico Madridom.

U posljednjih nekoliko dana mediji pišu kako je Ancelottijev posao pod upitnikom, a čak govore i o tome da bi Real bio najsretniji kada bi sam Ancelotti napustio klub i prihvatio ponudu da bude trener brazilske reprezentacije.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!