NaslovnicaVijestiNavijači su na vrlo smiješan način čak pronašli i glavnog krivca za...

Navijači su na vrlo smiješan način čak pronašli i glavnog krivca za automobilsku nesreću Sergio Aguera

Navijači su na vrlo smiješan način čak pronašli i glavnog krivca za automobilsku nesreću Sergio Aguera. Argentinski napadač Sergio Aguero će propustiti 2 mjeseca nogometa nakon što je kasno navečer u četvrtak imao saobraćajnu nesreću.

Navijači

Kao što smo već i naveli u prethodnim objavama na Svijet Kladjenja portalu, 29-godišnjak je sudjelovao u automobilskoj nesreći u Amsterdamu nakon koncerta kolumbijskog pjevača Malume.

Aguero je na vrhu liste strijelaca u Premier ligi sa šest golova, gdje je postigao pet u posljednje tri utakmice.

Oficijalna stranica Manchester Cityja je potvrdila da će njihov najbolji igrač biti van terena oko 2 mjeseca zbog slomljenih rebara, dok će se u sutrašnjem terminu sastati sa Chelseajem na Stamford Bridge-u. Ovo će biti veliki udarac za City.

[su_no1forfootball]

Bivša zvijezda Atletico Madrid je jedan gol manje od klupskog rekorda Eric Brooksa sa 177 golova, ali će Aguerovo obaranje rekorda malo sačekati, nakon što je doživio saobraćajnu nesreću u Amsterdamu.

“Nadam se da će što prije moguće postići taj rekord, tako da barem ne moramo govoriti o tome”, rekao je Pep Guardiola za novinare u ponedjeljak.

“Siguran sam da će se u sljedećoj utakmici to i dogoditi.”

Aguerova nesreća se dogodila nešto manje od 24 sata nakon što je Guardiola saznao da će Benjamin Mendy biti van terena zbog ozljede ligamenata koljena.

23-godišnji francuski lijevi bek, koji je napravio sjajan početak sezone na Etihadu se vjerojatno neće više pojavljivati ove sezone.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Kakve su reakcije na društvenim medijima nakon nesreće Aguera i svih ovih zbivanja koja su ih zadesila?

Kao prvo, možemo reći da su na smiješan način čak i pronašli vozača koji je glavni krivac za tu saobraćajnu nesreću…pogledajte sve reakcije ispod..

https://twitter.com/City_Chief/status/913609711894720512

https://twitter.com/jackgmcfc/status/913629267388436481

https://twitter.com/jojitjoseph/status/913644746484142080

https://twitter.com/georgidog15/status/913636036718288896

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!