NaslovnicaVijestiNAVIJAČI UNITED POBIJESNILI: Evo što je Pogba objavio na Twitteru nakon međunarodne...

NAVIJAČI UNITED POBIJESNILI: Evo što je Pogba objavio na Twitteru nakon međunarodne stanke!

Navijači Uniteda pobijesnili. Evo što je Pogba objavio na Twitteru nakon međunarodne stanke! Koliko će Paul Pogba ostati u Manchester Unitedu? Prema njegovim komentarima, Francuz je sretan što će otići što je prije moguće.

Navijači Uniteda pobijesnili

“Moja je budućnost trenutačno u Manchesteru, još uvijek imam ugovor, trenutno igram tamo, ali tko zna što će se dogoditi u idućih nekoliko mjeseci”, rekao je Pogba prošlog tjedna.

I njegov odnos sa Jose Mourinho se čini da je na tankom ledu.

Nakon prethodnih tvrdnji da će biti ‘novčano kažnjen’ ukoliko kaže što doista misli o portugalskom menadžeru, Pogba je rekao: “Imamo čistu vezu između trenera i igrača, to je točno.”

“Jedino što vam mogu sa sigurnošću reći je da ću uvijek dati 100% od sebe, bez obzira na trenera, jer uvijek dajem sve za United – ne mogu više reći ništa.”

To ne zvuči previše obećavajuće, zar ne?

Istina je, Pogba jednostavno ne izgleda kao da uživa u igranu za Crvene vragove.

Prošlog tjedna, Unitedovi navijači su vidjeli kako Pogba igra sa osmijehom na licu dok je Francuz slavio svoj uspjeh na Svjetskom prvenstvu sa remijem protiv Njemačke i pobjedom protiv Nizozemske.

Veznjak je izgledao potpuno drugačiji igrač. Ne samo u njegovoj izvedbi već i u cijelom ponašanju, kako na i izvan igrališta.

No, njegova objava na Twitteru prije povratka na Old Trafford je razbijesnila sve navijače Uniteda.

Pogba je napisao: “Dobra međunarodna pauza, veselim se sljedećoj.”

Ok, igranje za vaš narod je nešto što trebate da volite, ali gdje su objave o Unitedu?

Zašto ne kaže kako se veseli povratku u klubski nogomet?

Pogba zaista ima vrlo malo objava na Twitteru o klubu koji mu plaća 290.000 funti po tjednu.

Pogledajte njegov profil i uvjerite se sami.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!