NaslovnicaVijestiKREATIVNI NAVIJAČI NA DJELU: Način na koji će navijači Uniteda IZVRŠITI PROTEST...

KREATIVNI NAVIJAČI NA DJELU: Način na koji će navijači Uniteda IZVRŠITI PROTEST protiv direktora kluba je fantastičan

Navijači Uniteda mogu se itekako pohvaliti sa svojom kretivnošću. Oni su naime, rezervirali  avion koji će za vrijeme prvenstvene utakmice za sobom vući natpis na kojem će sugerirati upravi kluba kako bi trebala otpustiti direktora Woodwarda.

Tijekom predstojećeg prvenstvenog susreta između Manchester Uniteda i Burnleyja, avion će letjeti preko stadiona, koji su platili i rezervirali navijači Crvenih Đavola. Učinili su to zato što su htjeli da avion za sobom vuče poseban natpis s kojim žele izraziti svoj bjes u javnosti i pokazati u kakvom su raspoloženju.

Poruka će biti usmjerena ka direktoru kluba Edu Woodwardu: “Ed Out – Love United, Hate Glazer (Ed odlazi – voli United, mrzi Glazere, op.p.).”

>> ŠOK NA OTOKU! Bivši reprezentativac Engleske i član Chelseaja proglasio bankrot

Prije dva dana Unitedov legendarni kapiten Gary Neville javno je kritizirao Woodwarda i optužio ga za “miniranje” trenera Josea Mourinha, jer u klub nije želio dovesti pojačanja koja su od njega tražena. Mourinho i Woodward nisu navodno u najboljem odnosu, a očito su navijači sada stali na stranu trenera.

[su_bet365_koeficijenti]

Ljubitelji Manchester Uniteda prije četiri godine kada je trener kluba bio David Moyes također su angažirali avion sa porukom u kojoj je pisali da Moyes mora napustiti klub. To se dogodilo već sljedećeg mjeseca. Šta će se sada desiti, ostaje nam da vidimo.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!