NaslovnicaVijestiNavijači Uniteda razapeli Memphis Depaya na Twitteru

Navijači Uniteda razapeli Memphis Depaya na Twitteru

Navijači Uniteda razapeli Memphis Depaya na Twitteru. 21-godišnjak je ušao u igru kao kasna zamjena, ali je naljutio navijače nakon što je napravio grešku i izgubio loptu, kada je Diego Costa postigao gol za izjednačenje u završnim minutama meča.

Navijači Uniteda razapeli Memphis Depaya na Twitteru

Memphis Depay je ‘razapet’ na Twitteru poslije Unitedovog remija sa Chelseajem na Stamford Bridge-u.

Holandski internacionalac je u igru ušao u 87-minuti i zamijenio Jesse Lingarda, gdje su Crveni đavoli i dalje vodili sa 1-0.

Ubrzo nakon njegovog ulaska, Memphis je izgubio loptu što je dovelo do brze kontre od strane Chelseaja koju je završio Diego Costa golom za izjednačenje u posljednjim minutama meča.

Memphis Depay (Moordrecht, 13. veljače 1994.) je nizozemski nogometaš i reprezentativac koji igra kao lijevo krilo za Manchester United. Svojim pogotkom protiv Australije naSvjetskom prvenstvu 2014. godine postao je najmlađi strijelac za Nizozemsku u povijesti njihovih nastupa na svjetskim prvenstvima.

[su_netbet_nfl]

Holandski reprezentativac je dobio ogromne kritike na Twitteru a ispod možete vidjeti i najbolje:

https://twitter.com/AlexisRodney/status/696390960561913859

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!