Navijači Uniteda razočarani ponašanjem njihovih ljubimaca nakon poraza od Huddersfielda

Navijači Uniteda razočarani ponašanjem njihovih ljubimaca nakon poraza od Huddersfielda! Oluja Brian koja je pogodila Englesku u subotu poslijepodne, opravdanje je za mnoge navijače koji nisu mogli prisustvovati meču svog tima. Ipak postoje oni koji su unatoč jakoj kiši stigli na utakmicu, ali su na kraju ostali razočarani.

Navijači Uniteda razočarani

A oni obožavatelji Manchester Uniteda koji su putovali 30-ak kilometara do Huddersfielda, vjerovatno žale za time što nisu ostali u svojim toplim domovima.

Gledali su kako je njihova ekipa nemoćna protiv Huddersfielda koji je na svom stadionu slavio rezultatom 2-1. To i nije baš sjajan način da provedete svoje subotnje poslijepodne.

Čak je i Jose Mourinho morao priznati da Crveni Vragovi nisu ni zaslužili ništa više.

>> Ernesto Valverde imenovao trojicu igrača koje želi prodati u januaru

Tvrdio je da je “bolje ekipa pobjedila” i sugerirao da United bije bio dovoljno dobar od prvog sudijskog zvižduka.

“Ne bi bilo pogrešno kada bi rekao da su naz greške koštale poraza, ali nije tako. Od prve minute igrali smo veoma loše, i platili smo cijenu zbog toga. Zaslužili smo poraz. ”

Kao da poraz njihovog tima nije bio dovoljno bolan, igrači Uniteda pobrinuli su se iposlije utakmice.. Urednik Manchester Evening Newsa, Samuel Luckhurst, otkrio je da su samo četiri igrača došla da pozdrave navijače.

“Rashford, Lingard, Smalling i Young su jedini koji su došli da pozdrave navijače”, napisao je.

Mourinho je odgovorio, na pitanje, kako komentariše tu odluku igrača, u svom stilu.

“Ništa nisam ni očekivao od njih, od samog starta takmice bili su bezobzirni i na dešavanja na terenu a kasnije i prema navijačima. Navijači to nisu zaslužili.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum