NaslovnicaVijestiNavijači Uniteda 'uništavaju' Depaya

Navijači Uniteda ‘uništavaju’ Depaya

Manchester United je danas protiv Chelseaja odigrao 1:1, a United je mogao odnijeti pobjedu, ali ipak zbog Depay nisu.

Uniteda 'uništavaju' Depaya

Naime, na samom kraju utakmice bila je situacija kada je na Depayu bio igrač Chelseaja César Azpilicueta, dok su slobodni bili Juan Mata i Morgan, koji su od nejga bili udaljeni 4-5 metara.

Na sreću Chelseaja, Depay je loptu dodao pogrešno, a kroz par trenutaka Diego Costa je kaznio Manchester United, te im oduzeo puni plijen.

Navijači Manchester United su ogorčeni nakon ovog potezea Depaya, jednostavno on im je trn u oku već dugo vremena, jedni od komentara na twitteru su:

“Depay je glavni krivac za gol Chelseaja”, “Depay je veliki klaun”, “Ovaj dečko ne koristi ničemu”, “Depay je najveća prevara koju je nogomet ikada vidio”, “Nevjerovatno kako je Depay izgubio loptu” – neki su od komentara koji su navijači Uniteda postavili na twitter.

Ni trener Manchester Uniteda nije bio zadovoljan nakon ovog remija protiv Chelseaja, on misli da je njegov tim bio bolje, te da je trebao pobijediti.

“Mislim da smo bili bolji, osim na kraju utakmice, tada nismo držali loptu u svom posjedu, ili nismo igrali u stilu u kojem smo mogli igrati”, kazao je trener Manchester United Van Gaal.

Memphis Depay (Moordrecht, 13. veljače 1994.) je nizozemski nogometaš i reprezentativac Nizozemske, koji igra kao lijevo krilo za Manchester United. Svojim pogotkom protiv Australije na Svjetskom prvenstvu 2014. godine postao je najmlađi strijelac za Nizozemsku u povijesti njihovih nastupa na svjetskim prvenstvima.

[su_netbet_nfl]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!