NaslovnicaVijestiNAVIJAČI ZBUNJENI: Evo što je Zlatan Ibrahimović rekao za svoje vrijeme provedeno...

NAVIJAČI ZBUNJENI: Evo što je Zlatan Ibrahimović rekao za svoje vrijeme provedeno u Engleskoj

Zlatan Ibrahimović je u petak predstavljen kao igrač LA Galaxyja i jasno je da je spreman za nove izazove, čak i ako ima 36. godina.

NAVIJAČI ZBUNJENI

“Konačno sma ovdje i uzbuđen sam, jedva čekam da počnem igrati”, izjavio je Zlatan. “Znam da je to bila duga stanka za mene, gdje nisam bio u svom ritmu zbog ozljede koju sam imao. Sada samo želim izaći na teren i pomirisati travu, dodirnuti loptu.”

“Kad smo danas završili trening, samo sam želio nastaviti, čak sam zamolio trenera da idem i šutam loptu i on mi je rekao da je to u redu.”

“Došao sam ovdje pobijediti, već sam doveo svoju obitelj, moja supruga se može pobrinuti za obitelj i mogu raditi ono u čemu sam najbolji, a to je igranje nogometa.”

[su_bet365_app]

“Imamo veliku utakmicu u subotu i već sam uključen, osjećam se uzbuđeno. Lav je gladan.”

Međutim, kada je spomenuo svoje vrijeme u Engleskoj, švedska legenda je rekla nešto što je u potpunosti zbunilo navijače.

Na tipičan način, Ibrahimović se hvalio da je osvojio Englesku nakon samo tri mjeseca.

“Osjećam se mlad, rekao sam već jednom, osjećam se kao Benjamin Button. Rođen sam star, ali ću umrijeti mlad.”

“Ne brinite za moje godine, znam da imam 36, ali kada sam došao u Englesku svi su rekli da sam star, da sam došao u kolicima. Nakon tri mjeseca osvojio sam Englesku i rekli su da letim. To su samo brojevi. Znam što mogu uraditi i što ću uraditi.”

[su_bonus]

Da li je Ibrahimović baš osvojio Englesku? Pojedinačno je imao uspjeha, jer je 28 golova postigao u 46 utakmica, ali navijači Manchester Uniteda će prvo priznati da je taj broj trebao biti i veći, s obzirom na to koliko je šansi propustio ispred gola.

Ozljeda je možda uništila drugu sezonu, ali čak i kada se vratio, bilo je jasno da on nije isti igrač.

U konačnici, Ibrahimović je došao u Englesku kako bi osvojio Premierligu i Ligu prvaka. Nije uspio postići niti jedan od tih ciljeva, pa ako se to zove osvajanje Engleske, onda zaista ne znamo što je Ibrahimović zapravo uradio u Engleskoj..


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!