NaslovnicaVijestiNavijačica Leicestera dobila listić kao predmet ismijavanja i dobila 50.000 funti

Navijačica Leicestera dobila listić kao predmet ismijavanja i dobila 50.000 funti

Navijačica Leicestera dobila listić kao predmet ismijavanja i dobila 50.000 funti. Kako kaže najveći fan Leicester Cityja je na kladionici dobila 50.000 funti zahvaljujući nevjerovatnom osvajanju lige nakon što je listić dobila od svog šefa kao šalu.

Navijačica Leicestera

Nogometni manijak Mandy Clarke, 58, bila je predmet šale na poslu za Lisice posljednjih 25 godina.

Nakon njihovog velikog bijega od ispadanja prošle godine, njen menadžer Matt Smith je stavio 10 funti na Leicester i dao listić za klađenje Mandy kako bi se našalio sa njom.

Clarke je rekla: “Ja sam najveći navijač Leicestera i idem da ih gledam skoro 25 godina.”

“To je stvarno bila šala, jer ja sam uvijek pričala o njima na poslu.”

“Tijekom godina Matt i ostali u bolnici su me zadirkivali zbog toga, svi usponi i padovi koje sam prošla sa timom, uključujući i ispadanje u League One, po prvi put prije nekoliko godina.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Dakle, na početku sezone, nakon našeg velikog spašavanja prošle godine, moj gazda je postavio 10 funti da će Leicester osvojiti Premier ligu i dao mi listić za klađenje.”

“On je to uradio iz šale, želio je da ismijava moj tim, jer je on pomalo navijač Notthingam Foresta.”

“Uvijek je pričao o njihovom Europskom kupu kojeg su osvojili 70′-ih godina.”

“Ali otkako smo osvojili naslo u ponedeljak, sa Chelseajem koji je spotakao Spurse, on je jednostavno nestao i nije pokazivao svoje lice.”

“Kada mi je Matt dao listić za klađenje, ja sam ga zaglavila iza plakata u svom uredu na kojem piše “Vjerujte” i “Sve je moguće”, listić je stajao tu cijelo ovo vrijeme.”

“To je bilo do utorka navečer kada me drugi kolega posjetio i otišli smo u kladionicu i pokupili svoj dobitak.”

“Još uvijek ne mogu da vjerujem.”

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!