NBA vijesti – Još jedna odlična predstava Bogdanovića

Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović je još jednom pokazao da mu više nije vrijeme da počinje utakmice sa klupe. U jučerašnjoj prvoj pobjedi ove sezone njegovih Netsa, Bogdanović je upisao 22 poena i tome dodao devet skokova i tri asistencije. Babo je na terenu proveo gotovo 34 minute sa 10-20 šutom iz igre.

Ovo je prvi puta ove sezone da nismo imali crne rupe u svojoj igri. Mislim da je to najveći razlog zbog kojeg smo pobijedili ovu utakmicu – rekao je Bogdanović nakon sjajne predstave u Houstonu.

Bojan-Bogdanovic

26-godišnji Bogdanović je ove sezone na prosjeku od 12,5 poena po utakmici. Kroz osam utakmica ove sezone, Bogdanović je pet puta završio utakmicu sa 10 ili više poena što samo znači da bi ovo mogla biti sjajna sezona za njega, a teroija je da će kroz neko vrijeme sigurno postati jedan od glavnih igrača Netsa. Pitanje je vremena, najbitnije je da se afirmira kroz neki period i da nastavi sa ovakvim igrama.

 

 

Od njega se očekuje jako puno, više nema problema sa gostujućim utakmicama gdje ga je jako mučila promjena vremena, ponekad naporna putovanja, uglavnom sve ono na što nije navikao dok je igrao u Europi. Sada je to puno drugačije i veselimo se njegovim novim odličnim predstavama.

Houston – Brooklyn – Sažetak utakmice

 

 

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)