NaslovnicaVijestiStephen Curry i Paul George imenovani su igračima mjeseca u NBA-u

Stephen Curry i Paul George imenovani su igračima mjeseca u NBA-u

Stephen Curry i Paul George imenovani su igračima mjeseca u Zapadnoj i Istočnoj konferenciji. Prošlosezonski MVP Curry vodio je Golden State Warriorse do nevjerojatnog niza od 20 uzastopnih pobjeda bez poraza u NBA-u – najbolji start sezone u povijesti lige.

OIR_resizer

Prosječno po utakmici postiže 31.6 poena u novoj sezoni. 27-godišnjak je oborio rekord kojeg je on ranije postavio za najveći broj ubačenih trica u jednom kalendarskom mjesecu. U studenome ih je ubacio čak 77.

Paul George prošle je sezone slomio nogu dok je bio na zadatku sa reprezentacijom Sjedinjenih Američkih Država. Gotovo da i nije igrao prošle sezone, no to ga nije spriječilo da se vrati na senzacionalan način.

Igrač Indiana Pacersa prosječno po utakmici upisuje 27.2 poena, 8.1 skokova, 4.4 asistencije.

[su_bet365_watch_live_basketball_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!