NaslovnicaVijestiNe mogu ga više zadržavati: Ovo je cijena za koju je Bayern...

Ne mogu ga više zadržavati: Ovo je cijena za koju je Bayern spreman prodati Lewu

Robert Lewandowski jedan je odj najboljih napadača na svijetu, a za usluge Poljaka zainteresirano je nekoliko klubova sa prostora Starog kontinenta, uglavnom sa Otoka.

OIR_resizer (1)

Kako bilo, u Bayernu shvaćaju da neće moći vječno Poljaka držati u svojim redovima stoga su odlučili poprilično zaraditi na igraču kojeg su 2014. doveli iz Borussije Dortmund i to za ništa. t

Bavarci su spremni za 75 milijuna funti prodati svog (možda) i najboljeg igrača. Manchester Unitedu i Chelseaju novac nikada nije bio problem, no teško da će iskrcati ovoliku svotu novca za njega.

L’Equipe javlja kako se u cijelu priču uključio i PSG, kojemu nije problem izdvojiti 75 milijuna funti za napadača.

Lewu želi dovesti i Real Madrid prije nego što na snagu stupi zabrana transfera, koja će vrijediti narednih 18 mjeseci. Zinedine Zidane navodno može potrošiti 250 milijuna funti na pojačanja do kraja ovog prijelaznog roka.

MENADŽER: ROBERT LEWANDOWSKI NAPUSTIT ĆE REDOVE BAYERNA

[su_bet365_200_bonus_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!