NaslovnicaVijestiNE ODUSTAJE: Mourinho poslao novu ponudu za Perišića

NE ODUSTAJE: Mourinho poslao novu ponudu za Perišića

Prije par mjeseci Manchester United je poslao ponudu za Ivana Perišiča na koju Inter nije pristao.

Perišića

Zbog dobrih igri Ivana Perišića, Jose Mourinho se pravo zagrijao za reprezentativca Hrvatske, a Portugalac bi u januaru moagao opet pokušati svim silama ga dovesti na Old Trafford.

Kako prenose mediji s otoka Mourinho će poslati 50 milona eura za njega. Ipak, postavlja se pitanje hoće li Hrvat pristati na ponudu Uniteda, jer ove sezone Inter dominira u Seriji A.

Prije par dana Perišić je postigao svoj prvi hat-trick u Italiji, te otkrio zašto nije prešao u United na ljeto.

[su_live_koeficijenti]

“Sretan sam zbog svog prvog hat-tricka u Italiji, te nije važno ko že zabiti već je važna pobjeda. Ovako moramo nastaviti, jer dugo smo čekali na ovaj trenutak. Sada idem po pobjedu protiv Juventusa u Torinu”, rekao je Ivan Perišić, te dodao:

“Spalletti nam je rekao da je ovdje svaki igrač jednako važano, te smo danas dokazali da oni koji manje igraju su imali važan doprinos ekipi.”

Novinari su upitali Ivana o propalom transferu u Manchester United, “Spalletti me je uvjerio da ostanem ovde”, kratko je rekao Ivan.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!